_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasincimm muratt şu adyge55 oLuoo taniştiriimm // bnde bişi yok.. noLsun..
benide tanıştırsana
Her telden ordan burdan
|
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasincimm muratt şu adyge55 oLuoo taniştiriimm // bnde bişi yok.. noLsun.. benide tanıştırsana
ayy evett çokk doğru dedin yaa yersiz bi tartışma futboll..* fener için değer tabide..dierleri için diiL..*. neyse sustumm eee daha daha nasıLsınızz..*
10-20-2007, Saat: 02:45 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasincimm muratt şu adyge55 oLuoo taniştiriimm // bnde bişi yok.. noLsun..adyge55 murat amcamısdır sen anladın murat ehe
adyge55-murat...murat-adyge55 .. oldumu tanıştınızmı hoşqeldin gamze..
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldımmmmmmmmmm napıorsunus hoş geldim jnm yufka açıyorduk bizde buyur oklava hemen şurda
10-20-2007, Saat: 02:45 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy evett çokk doğru dedin yaa yersiz bi tartışma futboll..* fener için değer tabide..dierleri için diiL..*. neyse sustum eee daha daha nasıLsınızz..*meltem awatarankı kım jnm xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55 murat amcamısdır sen anladın murat ehe anlamadım anlamış gibi yapıyım
10-20-2007, Saat: 02:46 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş geldim jnm yufka açıyorduk bizde buyur oklava hemen şurdaeheheheeh h.b jnm _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55-murat...murat-adyge55 .. oldumu tanıştınızmı hoşqeldin gamze.. tşk ederim jnm inceliğinden dolayı
10-20-2007, Saat: 02:46 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamadım anlamış gibi yapıyımosaman ben sana anlatırım snr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|