xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meltem awatarankı kım jnm
ben olmadığım kesin nuray hafiftaş o avatardaki
Her telden ordan burdan
|
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meltem awatarankı kım jnm ben olmadığım kesin nuray hafiftaş o avatardaki
10-20-2007, Saat: 02:47 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55-murat...murat-adyge55 .. oldumu tanıştınızmı hoşqeldin gamze..h.b meltemcım xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:osaman ben sana anlatırım snr ii o zaman bende sonra anlarım o zamam
10-20-2007, Saat: 02:48 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben olmadığım kesin nuray hafiftaş o avatardakibende sen sanmıstım murat eheheheh rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onoo Abii Kalabaliklaşmişş Burasii Yaww ee ben boşamı diorum takıl bize sıkıntı falan kalmaz diye
10-20-2007, Saat: 02:48 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii o zaman bende sonra anlarım o zamamtmm ole olsun hadı ehehehe
avatarımdaki nuray hafiftaşşş muratt AMCAMIZZZ biLirrr..* avatrdaki bnm cnm.. ...nuray hafiftaşşş dün yapılann bi espriydi bu arada ..
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende sen sanmıstım murat eheheheh yok daha neler
10-20-2007, Saat: 02:49 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:avatarımdaki nuray hafiftaşşş muratt AMCAMIZZZ biLirrr..* avatrdaki bnm cnm.. ...nuray hafiftaşşş dün yapılann bi espriydi bu arada ..yha aqlım karıstı awataradakı kım :S:S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|