ßu kez pek ßi afiLLi yanLızLık.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Bugün senin doğum günün öpücük koydum alnına
kopardığın o güllerden taç yaptım İstanbul’a yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsın Ne desem anlamsız be aşkım bitti işte rüya gibi Kalan birkaç gözyaşı belki birkaç anı zehirlendi Sigara kadar zararlısın çektikçe yaktın helal Allah razı olsun aşkım ödenecektir kar zarar En çok bu şarkıyı yazmak istemedim gök şahit Şimdi elimi tutsaydın sarılsaydın çok garip Karton sokakları öpüştüğümüz caddeler hani Kaybeden aşk kazanan kim, kim bu aşkın şehidi Bunca kalabalık ortasında yalnız kaldın mı hiç sen Kalbine bir ağrı saplanıp dalıp gittin mi bilmeden İsmini andığım anda kafan karışıp gözlerin doldu mu? Gülerken ağladığın rol kestiğin orman bu Seni sordular ardından o gitti gelmez dedim Sen aradıkça telefonlarda kalbimi sıktım dur dedim Sus rapçi bitti her şey herkese yalan söyle Kendine sakın söyleme seviyorsun yine de Sen yoktun seni düşündüm ellerim telefona gitti Numaranı bile silmişim insan nasıl sinir ki Sinir değil adı aşk belki telefondan sildim Ne aklımdan ne kalbimden seni hiç silemedim Bugün senin doğum günün öpücük koydum alnına Kopardığın o güllerden taç yaptım İstanbul’a Yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın Bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsın… Gülmek uzun zamandır rol yaptığım bir oyun Hiç gülemedim aylar oldu çünkü ışığım yoktu İlk gülüm son gülüm İlk nurum son yorum Ben yokum sen varsın bu da hatıram olsun Bugün doğum günün bebek küçük dostun hep gülsün Sakın ola hiç ağlama öyle hatırlandın bugün Ve yarın bu ışıklar bu eğlence bitecek Yalnızlık gerçek demek gerçek bizi çekecek İlk defa inadı bırakıp içimden geçeni yazdım Meğer bu inat uğruna ne aşkları harcamışım Seviyorum yalan yok umutlanma aşk bitti Bu biten bir hikâyenin belki de son eseri Gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim hep yanında Çiğnedin geçtin her şeyi olsun aşkım hiç takma Umutlarım bitti yerim aşkı içime gömerim Ayakta durmaya halim yok yine de koşabilirim Bugün doğum günün bebek öpücük koydum alnına Kilometrelerce güller olsun İstanbul’dan yanına Yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın Bir şarkı yazdım sana umarım hatırlarsın… Bugün senin doğum günün öpücük koydum alnına Kopardığın o güllerden taç yaptım İstanbul’a Yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın Bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsın…
10-21-2007, Saat: 03:10 PM <
qeL qitme ßeßeqim ßni terk etme
öLürüm snsiz ßni ßir köşeye itme ßn istedim ama Sensiz ßir hiçim ßeßeqim ße߀qim n'oLur ßırakıp qitme ßi cümLe oLmadı ama Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qeL qitme ßeßeqim ßni terk etme senin cümleni yerim ben la
10-21-2007, Saat: 03:14 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin cümleni yerim ben lahihi afiyet oLsun Cnm ßnm cümLe neki sna feda osun mucx
blue_belial
10-21-2007, Saat: 03:20 PM <
Sen, çektiğim son sızı
aşk'ı âzâmın kızı seni yaşatmak için! beni tüketemezsin! sen, göklerin hır/sızı bana bir tek yıldızı olmayan bir gökyüzü bırakıp! G-i-d-e-m-e-z-s-i-n...
10-21-2007, Saat: 08:39 PM <
yaLan doStum aŞk diye ßir şey yokk
aŞk dediqin 3 qünLük eqLence ßiLemedin 5 qün sürsün KapıLıpta sürünen çok |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,241 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,200 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |