Dünyamısın Cennet Köşeleri....
|
10-21-2007, Saat: 10:04 AM <
her zaman hayalim olmuşdur Paris tesekkür ederım atılla abım
valla nergim ne yalan sölim dünyanın
her tarafı benim dikkatimi çekmiştir şu güsellikleri görünce inanki beni dah bi fazla merak alıyor bırak dünyayı türkiyede o kadar güsel yerler varki inan bana görsen paris kadar güsellerdir yurdumuzun toprakları. ben tşk ederim güsel kardeşim saolasın....
10-21-2007, Saat: 10:16 AM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla nergim ne yalan sölim dünyanınEwet atılla abim türkiyemizin o kadar guzel yerleri warki bi zaman bulsak gezicezde bu aralar bi öss-ye hazırlıklar war ama gezicem inşallah rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ewet atılla abim türkiyemizin o kadar guzel yerleri warki hadi bakalım janımjım allah sana kolaylıklar versin inşallah dileklerin sahi olurr.... şu görmüş oldumuz resimlerin % 80 nine sahip biliyomusun bu vatan ....
10-21-2007, Saat: 10:23 AM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi bakalım janımjım allah sana kolaylıklar versin inşallahsaol atilla abim herşey seninde gölnünce olsun insallah rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol atilla abim herşey seninde gölnünce olsun insallah saol janım benim inşallah tüm güsel düşünen insanlarında herşey gönüllerince olur ve o insanlara gerçekten ihtiyacımız var herşey insanlık için...... ya ben bugün galiba duygusallık modundayım kendimi kurtarsam iyi olur kıs yoksa gidişat iyi deil..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
cennet turkiye | soyle | 0 | 646 |
05-07-2007, Saat: 09:24 PM Son Yorum: soyle |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi