bu sefalar nasıl bişey  

| 
					Her telden ordan burdan
				 | 
| 

10-22-2007, Saat: 03:57 PM <
		 adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu sefalar nasıl bişeyyaaa bilmiyomki bn hep öle denir yaf bnde ondan öle dedim    
			piştt..=) tatlıcı tombalak  ((Sen oluosun murat abi bu  zırt pırt tatlı istiosun ya  ))  hoşbuldum ikinizidee  iiidirr sndnn nbrrr murattt abii =) * Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa bilmiyomki bn hep öle denir yaf bnde ondan öle dedim hıım kopyacı seni kopyacı   

10-22-2007, Saat: 04:02 PM <
		 adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıım kopyacı seni kopyacıMurat çaktırma tmm    _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:piştt..=) tatlıcı tombalak tombalak olacaksam tatlıdan vazcaydım ben sen iisimi ordan bana bu bi bardak su ver yeter  bendeki haberler iç açıcı deil o yüzden boşver jnm sende ii haberl varsa söyleyebilirsin   Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Murat çaktırma tmm bilmem düşünmem lazım rüşvete bağlı bişey bi durum bu   mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam ben geldim aha bitane daha sanki çağıran olmuş gibi ben geldim dior bide  hoş geldin 

10-22-2007, Saat: 04:04 PM <
		 adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem düşünmem lazım rüşvete bağlı bişey bi durum buhımm tmm ne istiyon rüşvet olarak bakim    hoşgeldin yasin nasılsın | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 |