sendemi? sendemi? gidiyorsun sendemi??? Ben sana doyamadim cildirmamak eldemi?? Bu kalbim yaniyor agliyor aciyoooor...eger beni götürmessen birak atese koy beni!!!!
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
solarmiyim gündüz gece, günesim yoksa bu son hece ..
Birer birer neyim ne kalir geriye baksmada .. Zehirlendi dudaklarim cocukken nasil aglardiiim .. Birer birer neyim ne kalir geriye baksamda .. Monarosa
ZambakLar issiz yerlerde acar Nervardir her vahsi cicekte durur, bir mumun ardinda bekLeyen Rüzgâr Isiksiz ruhumu saLLarda durur... ZambakLar en issiz yerLerde acar YagmurLardan sonra büyürmüs Basak MeyveLer sabirLar oLgunLasirmiz Bir gün gözLerimin taa icine bak, anLarsin öLüLer nicin yasarmis YagmurLardan sonra büyürmus Basak... Sarki: SenLe bir Yagmur basLiyor birde GencLik Bir GüzeLLik doLuyor, Yüregime Siirden MartiLar konuyor OmuzLarima GözLerim IstanbuL oLuyor birden GözLerim IstanbuL oLuyor birden... Siir: Ben bir sarki, ben bir türküyüm Ben Meryemin yanagindaki Tüy'üyüm Beni bir Azizin nefesi ucurur Icimde ALLAHIN korkusudur Gece ayakLarim ipLikLe bagLi Ben onun siLasi Sende benim GurbetLigim SinekLerin kanatini isitan bir Günes topragi yarip cikacak Kadinlar sansada yasadigini Sarkisiz kaLdikca yasamiyacak KadinLari sarkiLar,akrepLer aydinLatir Sarki: AksamLar oLur, geceLer oLur, senden uzak. SiirLerin rüzgârdir, uzak dagLarda eser Durgun SuLar gibi azaLacagim Birgün birden cikip geLmezsen Siir: Ve yanLizLik, Sigara küLü kadar YanLizLik Ve topragin rüyaya yiLan gibi girecek Sanada MONAROSA; Tas bebegi biraktim ELLerimde kiLcikLi BaLikLarin bir Disi Senin Hatiran kadar büyük, yeri karanLik senin hatiran kadar ALLAH ve Seytan isi Ve yanLizLik sigara küLü kadar yanLizLik... Ne güzel Seni buLmak....
gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum
buyumuyorum gozlerinde , gittikçe kçuluyorum
10-22-2007, Saat: 02:33 PM <
Bitip Tukenmez Sigaram Cigerim Nefessiz Kalmis
Hersey Yalan Olsa Bile En Guzel Ask Zor Olanmis..
BU AKŞAM ÖLÜRÜM Beni KİMSE TUTAMAZ SEN BİLE TUTAMAZSIN!!!
Sar beni ben sana kendimi feda etmisim ..
Sev beni bu cani ugruna heba etmisim ..Dilberim ..
yo yo bir kısa mesajla bitti sanırsın
rep parti canım dinle yanarsın bu şarkıyı o p.çe dinletirsen sen bir şişe biraya g.t verirsin e illa yas dionuz bende başını yasdım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,249 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,201 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |