inanması güç ama doğrudur
bni hiç bu haLde qörmediniz
|
10-25-2007, Saat: 09:30 AM <
waLLa doqru saqLıkLı ßesLeniyorum artık kendime qeLdimm
10-25-2007, Saat: 02:07 PM <
kıyamam ya canım benım cok tatlısın ekmege duskunlugun bellı oldu
kucuklugunde sımdıkı halınde super canım.. rabbım alılene bıze bagıslasın senı.. opuyorum... Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deqiLim taßi o küçükLükte kaLdıı geçecen sen ayakları şimdide öylesin boşa inatlaşma benle bu konuda çünkü galibiyet her zamanki gibi benim olacaktır
Birde bana kızıyosun varya Delilik sende küçüklükten gelmeymiş.. Saçları tarayışa bak ya Maşallah Maşallah
10-25-2007, Saat: 02:49 PM <
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamam ya canım benım cok tatlısın ekmege duskunlugun bellı olduhihi keşek yiyeßiLseydim o ekmeqi o qüzeL yorumuna eLLerine saqLık Cnm tşk
10-25-2007, Saat: 02:50 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçecen sen ayakları şimdide öylesin boşa inatlaşma benle bu konuda çünkü galibiyet her zamanki gibi benim olacaktıraL snn oLsun ama inatLaşmak istemediqim içni istersen inatLaşayım
10-25-2007, Saat: 02:51 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birde bana kızıyosun varya Delilik sende küçüklükten gelmeymiş.. Saçları tarayışa bak ya Maşallah Maşallahßnm akıLLıLıqımı zmn aLmışş Sn ßnden daha oLqunsun aßi snnkini daha fasLa aLmış Şimdide qüseL tararım saçLarımı Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aL snn oLsun ama inatLaşmak istemediqim içni istersen inatLaşayım değişmez benim için ben herşeyim varım ama seni bilmem ama inatlaşmyacak gibi gördüm seni
10-25-2007, Saat: 02:53 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değişmez benim için ben herşeyim varım ama seni bilmem ama inatlaşmyacak gibi gördüm seniii sn siLirsin inatLaşıyım o zmn çok istedin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
O sarhoşken cam açtı o kim işde sarhoş halde fotolar | Rüya Güzeli | 35 | 2,533 |
06-25-2007, Saat: 05:32 PM Son Yorum: MorciveT |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi