aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:'(:'(dayanamıcam artık yhaa
onu da sn ye herşeyi sn yee ademm snden bana bişiy kaLmadı ki
Yok küstüm istemiyom...
Al ballı ekmekte senin olsun
Gündüzcüler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:'(:'(dayanamıcam artık yhaa Yok küstüm istemiyom... Al ballı ekmekte senin olsun
yha aL yhaa bütün baLLı ekmekLerim snin oLsnn yeterki bana küsmee :
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: sabah sabah ne bu enerji aküyümü taktın ne yaptın s ende Yaa aslında bakarsan keyfim hiç yoktu ... Maksat keyiflenelim ... Alıntı:aDem Kızı niye Ağlatıyon len Neyse güldürürüm ben şimdi onu aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha aL yhaa bütün baLLı ekmekLerim snin oLsnn yeterki bana küsmee : Herşey şakadan ibaret ... Al hepsi senin
ben yokken baya bir sohbet etmıssınız arkadaşlar neyse bende sonra size katılırım ...
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herşey şakadan ibaret ... Al hepsi senin adem sagol canım hıc geregı yoktu cok mahcup ettın benı yaa miley17:miley17: bılsen nasıl duygulandım duylanımnca karnım acıkır benım sagol yaaa:yikildim:
yhaa harbi çok güseL yhaa
sağoL ademm ama bn bunLarLa doymam ki serseri sn kıskanma o lar bnim içinn ama sna kıyısından veririm azcıkkkk aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaa harbi çok güseL yhaa cekıl kıs söle köseye ben duruken sen mı yıcen o kadar yemeyı kalısrsa ben san bırakırım miley17:miley17:miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,405 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |