herkess selam çok tandır burdayımda şiir ekliyordum siteye bakabilirsiniz yorumlarınızı bekiyorum
Gündüzcüler Bölümü
|
tmm hakan bakarızz sağoL
![]() ![]() yha serseri çık yoLumda eserim bn seniii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm hakan bakarızz sağoL :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: senmı benı escen :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: bak kızdırma hıc bısye bırakmam :yikildim::yikildim::yikildim:
hiç de biLe eserim tabeee
ii bunu sn istedin sana hiç bişiy bırakmıcammmmm ..... :pisik: hih
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
bulkursan bırakmassın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
sagoL hakan gördüğüm gibi süperr
snin nasıL ![]() ![]() serseri bak bn şimdi etipuf yiyomm haberim oLsnn sanada veririm istersnn ![]() ![]() ![]() ![]() paketin içinde kırırıntıları kalmıştaa ![]() ![]() hani acsındır diee
saolun arkadaşlar bende de hayat süper ama fazla değil aşk acısı gerisini anlarsınız artık
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 112,744 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 36 Ziyaretçi