iyi aksamlar mıllet nasıl gedeyo
Gececiler Bölümü
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldın aramıza ama bence tanısmak ıcın baska sıte bul burda san kapı acılmaz msn adresınıde böle dagıtma ok sanane kardeşş bende veririmm ne olcak yaniii istiyonmuu verimmiii ama ilk senin vermen lasımm özelime gell loş ışık varrr ...hem ben arifi ekledimmmm yarınn onunla buluşcammm varmı itirasınnn... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanane kardeşş bende veririmm ne olcak yaniii istiyonmuu verimmiii arkadasım bu bı teklıfmı
yha bnde burdayım ama ayıp oLuoo sLm verdik yhaa :'(:'(
:pisik: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: aslında kötuyum ama neden dıye sormassanız sevınırım onun dısında antremanlarım devam edıyo bugun bıraz daha ıyı gıbı gectı antremanlar aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha bnde burdayım ama ayıp oLuoo sLm verdik yhaa :'(:'( sen aglama gamzende gullerın bıter bende slm verdım yaa sımdı sana aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: pardon leyla hanım msn mi versem alırmısınızz yanında bide duvar saati veriyommm hediyee... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: bn sorucam hih :pisik: neyin varki ::'(
ben alcam ben alcam nolar bana ver o kız sümüklünün teki gecelerin efendisi nolar bana ver
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,867 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 453 Ziyaretçi