aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn sorucam hih :pisik:
neyin varki ::'(
YA ŞU PAPUCUMUN TOPCUSUNUN BİŞİYİ YOKTURR GNELDE BUNLARR TARAFTARA OYNARLARR LEYLACIMM ŞİMDİ OLDUGU GİBİİİ...:d:d
Gececiler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn sorucam hih :pisik: YA ŞU PAPUCUMUN TOPCUSUNUN BİŞİYİ YOKTURR GNELDE BUNLARR TARAFTARA OYNARLARR LEYLACIMM ŞİMDİ OLDUGU GİBİİİ...:d:d GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon leyla hanım msn mi versem alırmısınızz yanında bide duvar saati veriyommm hediyee... :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: hehhe pm atta snide yasakLı Listemöe ekLymmm GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA ŞU PAPUCUMUN TOPCUSUNUN BİŞİYİ YOKTURR GNELDE BUNLARR TARAFTARA OYNARLARR LEYLACIMM ŞİMDİ OLDUGU GİBİİİ...:d:d, :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: asLıcımm sn nasıLsn bu arada aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn sorucam hih :pisik: sorman bısyeı degıstırmez kusura bakma leyla Susar bu dil susar evet tadım bitti. [SIZE=3]Solar bu yüz solar evet adım bitti.. [/SIZE] Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadasım bu bı teklıfmı nan sapık hep sen teklif ederdin yaa ne oldu şaştınmıı topcuuuu...
sanırım burda bişeyler oluor insan bi haber eder demi ama ayıp ettiniz şimdi
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abı ayıp oluyo hayatımda hıc taraftara oynamadım duygu sömurusundende nefret ederım bı yaram olmasa konusmam zaten kusura bakma
pckomda buralarda biyerdlerde ama nirdeee kıss adrmut dersem amyleee ye at elmayııı
elma dersem aslıya at armutu bişi demesssem serserinin kafasına at her ikidsinide... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,852 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |