Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorman bısyeı degıstırmez kusura bakma leyla
Susar bu dil susar evet tadım bitti.
[SIZE=3]Solar bu yüz solar evet adım bitti..
[/SIZE]
tmm yha bişit demedik demeyiss hih :pisik:
:'(:'(:'(
Gececiler Bölümü
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorman bısyeı degıstırmez kusura bakma leyla tmm yha bişit demedik demeyiss hih :pisik: :'(:'(:'( adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım burda bişeyler oluor insan bi haber eder demi ama ayıp ettiniz şimdi gel muratım gel sende gel batan geminin eski malları burdaaa... kıslar hariç yalnız erkekler... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kabul ettım anasını satıyım ne zaman ıstemeye gleıyosun :yikildim::yikildim::yikildim: nan sapık seni ne istemeye gelcemm iki gol at ondan soraaa yosaa gelmemm... olum sorması ayıp kime isticem sen,iiiiii kinee... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm yha bişit demedik demeyiss hih :pisik: leyla kusura bakma anlatılıcak bısey olsa anlatırım ama ınankı dıgıl miley17:miley17: GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel muratım gel sende gel batan geminin eski malları burdaaa... yettim gari banada bırakın
kımse yokkkkkkmıııııııııı acabaa alooooooooooo ayıptır ama
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: babana ıstıcen :Allahım yaa kıme ıstıcen tabıkı burda bana yakısan tek kısı var ona ıstıcen tabı hala ısterse |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,865 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |