AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hala seviyorum seni ... son ... :
bnde sni sefiorum [SIZE=7]asLı[/SIZE] :k::k:
Gececiler Bölümü
|
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hala seviyorum seni ... son ... : bnde sni sefiorum [SIZE=7]asLı[/SIZE] :k::k: Hawrtt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kımse yokkkkkkmıııııııııı acabaa alooooooooooo ayıptır amayha burdayıs h.geLdnnnn nasıLsnnnn Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babana ıstıcen :Allahım yaa kıme ıstıcen tabıkı burda bana yakısan tek kısı var ona ıstıcen tabı hala ısterse olum annem yanımda nan manyakkk senin adersini istiyoo benden kim bu sapık dioooo....:yikildim: hem valla ben oda isterse isterim tabiii nede olsaa ikinizde benim kardeşimsinizzz ama sen biras sümüklüsünn... hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cümleten kolay gelsin hayırlı akşamlar mutlu günler umutlu haberler hep sizinle olsun arkadaşlar nasılsınız?? süper bi giriş yaptın yha şiir feLannn h.geLdnn bn imm sn nasıLsnnn Hawrtt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba mıllet n e yapıonuz bakalım iyi aksamlar herkeze sanada iyi akşamalr hoş geldin Bir umut kusu ciz yuregime beyaz olsun tuyleri kalbin kadar temiz olsun Bır kanadı senın icin diger kanadıda sevdigin icin cırpsın
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum annem yanımda nan manyakkk senin adersini istiyoo benden kim bu sapık dioooo....:yikildim: abı annenın ellerınden öperım babanada söle peımı bıraksın artık :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
heeeeaaYtTt ßenSiZ Sohßet heaa daıtırım uLeayn ßurayı
Âh be.
cümleten kolay gelsin hayırlı akşamlar mutlu günler umutlu haberler hep sizinle olsun arkadaşlar nasılsınız??
eyvallah hakan gül kime banamı serseriyemi yoksa karakediyemiii..... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum annem yanımda nan manyakkk senin adersini istiyoo benden kim bu sapık dioooo....:yikildim: yha abi bn sümükLü değiLmm bn msn adresimi verim sana amylee_....hotmail.com |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,869 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |