aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper bi giriş yaptın yha
şiir feLannn
h.geLdnn bn imm sn nasıLsnnn
rica ederim bir değişiklik olsun dedim bende iyiyim valla hemde C4 gibiyim her an patlayabilirim
Gececiler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper bi giriş yaptın yha rica ederim bir değişiklik olsun dedim bende iyiyim valla hemde C4 gibiyim her an patlayabilirim
tesekurler cevap için nasılsınız bakalım hıııııım ben tayfur
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim bir değişiklik olsun dedim bende iyiyim valla hemde C4 gibiyim her an patlayabilirim yha keşke bura geLsnndnn süperdii horon teptikk sabahtan beri oynuyodummm süperdi yhaaa PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heeeeaaYtTt ßenSiZ Sohßet heaa daıtırım uLeayn ßurayı geldii bizimmm bitliii pckoooo arkadaşlarr geçen günn hoca bunu n kafasında bit yakalamışş benden duymuş olmayın ben dedikoducunun dedikoducusuyumm.... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heeeeaaYtTt ßenSiZ Sohßet heaa daıtırım uLeayn ßurayı aha bi dağıtıcı daha gelmiş bi gazetede bana ver ordan bari
hobaaa hoşcakalın millet..iyi muhabbetler ...
gecelerin gıcık efendisi ask olsun bi duvar saatini cok gördün bana neyse sihayım olarak kal yeter bebeem Pckom sende beni mcxla bi kere aMyLee sende aglayıp durma sümüklü (seviyorum ) murat üzgünüm valla baska ortak bul kendieen Hoşcakalın tekrar hepinizi cok seviyorum ....
pascham,ı tanıyanlar az cok bılır de pascham nerelerde acaba
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,864 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |