aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha keşke bura geLsnndnn süperdii
horon teptikk sabahtan beri oynuyodummm süperdi yhaaa
kısım nerde horon teptin ben nerdeyimmm ne yalancısın sen yaaa
iki dakkada ben bile inandımm haaaa...
Gececiler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha keşke bura geLsnndnn süperdii kısım nerde horon teptin ben nerdeyimmm ne yalancısın sen yaaa iki dakkada ben bile inandımm haaaa...
yha asLı böLe gidemdssnn
bnde sni sefiommm kocamannnn .... AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hobaaa hoşcakalın millet..iyi muhabbetler ... nereye gıdıyosun sen
ne yapaq kardeş az bir şey geç kaldım başka zaman telefi ederim...
BİR ESKİ DOST GİBİ HATIRLA BENİ BİR SELAM VER YETER ZAHMET OLMAZSA UNUTMUŞ OLSANDA ESKİ GÜNLERİ ADIMI AN YETER ZAHMET OLMAZSA AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hobaaa hoşcakalın millet..iyi muhabbetler ... ayy janıjımm kaçıyonmuu kısss ama daha doyamadık ki sanaaa yaaaa ebe aslı EBE ASLI YA.... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benı neden cagırmadın nebiLim yhaa kemence duyunca tmm kimseyi tanımam vaLLaa ama yarın da düğün var geL yhaa haLa oynayasımm var vaLLaa AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hobaaa hoşcakalın millet..iyi muhabbetler ... desene yine yarıda kaldı bizim konu dağıtma işi sana ii geceler ortak kendine ii bak GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kısım nerde horon teptin ben nerdeyimmm ne yalancısın sen yaaa yha abi arkadaşın kınası vardııı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,867 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |