yaa abi öLe demeee çok yoruLdum satennnnn
Gececiler Bölümü
|
kimin düğünü gençler???bu arada hayırlı olsun düğün meselesi filan
Hepinizi dedim ya ...hepinizin içinde birisi var onu daha cok seviyorum ...
(...............) .. Beni bana sor ... Hawrtt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılenler sınyal yaksın lutfen thank youuuuuuuuuu kardeş onu ben en son zeytin burnunda olivyımda bırakmıştımm sen bi oraya bak bulamassan gel sana yardımcı olurum tekrarr... hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimin düğünü gençler???bu arada hayırlı olsun düğün meselesi filan bisim arkadaşın kınası vardı yhaa koptum bu akşamm süperdii süperr bni bi görsenizz AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hepinizi dedim ya ...hepinizin içinde birisi var onu daha cok seviyorum ... obnim m obnimmm asLımm bni sefiooo AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hepinizi dedim ya ...hepinizin içinde birisi var onu daha cok seviyorum ..., baş harfi serserimi kıs aslıı aşkolsunnnn öle olsunnn.... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bisim arkadaşın kınası vardı yhaa hımm tamam şimdi buldumm bu hakan kardeş seninle aynı mahallede gibi bişii sen ona dedin ölemiii.. nasıl buldun amaaa... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bisim arkadaşın kınası vardı yhaa hayırlı olsun bu çiçekleri kabul etsin artık hayırlı olsun diye bu arada fazla kopma seni bulamayız sonra |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,866 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 454 Ziyaretçi