aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakan cicekler kimin için ki
arkadaşınız evlenmisye benden hayırlı olsun çiçek fotosu işte şimdilik bununla idare etsin
Gececiler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakan cicekler kimin için ki arkadaşınız evlenmisye benden hayırlı olsun çiçek fotosu işte şimdilik bununla idare etsin hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:keyifiniz bozulmasın diye benden siz değerli arkadaşlarıma bir şiir hakancımmm valla sende bi duygusallık var bugünn acep diyorumkii aramısda birimi var hani öloesine diyorum hani dedimm... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€wt Arkada$Lar Acı Ama gerCek ßen ßitLiyim Desene sen Tam Bir PC_Kopatsın kullanıcı adından bulaşmaz değilmi bizim kullanıcı adlarına PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€wt Arkada$Lar Acı Ama gerCek ßen ßitLiyimben biliyom başka bişi söle.....:pisik::pisik: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hepinizi dedim ya ...hepinizin içinde birisi var onu daha cok seviyorum ... o bırısı senı herseyden cok sevdı herseyden coooooooook..... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakancımmm valla sende bi duygusallık var bugünn acep diyorumkii ya doğrudur bügün kız arkadaşımla konuştum da ondan mutluyum sevinçliyim dedimya C4 gibiyim GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kısım ben hanginize inanıuyımm yaaaa kımın kımınle oldugu bellı abı kımın kımı sevdıgıde bellı
serseri olum ne oldu nan transamı geçtinnnn konuşsanaa aslı gitti ama ben burdayımm halaaaa bende seviyorum seni bende istiyom seniiii bende kafana terlik atabilirim...:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 84,790 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |