PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaw 5 Sn Sora yaZdıqını unutuomuSun nedir hakan demedin mi kuLLanıCı AdınLa ßiZe de ßit ßuLa$ır mı fLn ßende aCıkLama yaptım daa naSı Annatiim
ne yapaq kardeş bu aşk insanı unutkan yapıyor biraz
Gececiler Bölümü
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaw 5 Sn Sora yaZdıqını unutuomuSun nedir hakan demedin mi kuLLanıCı AdınLa ßiZe de ßit ßuLa$ır mı fLn ßende aCıkLama yaptım daa naSı Annatiim ne yapaq kardeş bu aşk insanı unutkan yapıyor biraz
arkadaşlar buranın özel mesajlarında sorun var o adkar kişiye msesaj attım bir tanesinden bile cevap gelmedii en son geçen akşamlarda canatt arkadaşıma gönderdim 5 gün geldi ama artık gelmioo
aLLaam yaa aLLah yardımCınıZ oLSun ne diiim ömrünüZü CürütüoSunuZ ßo$yere SöLiim de
Âh be.
herkeS Aynıyken ßiZ farkLıydık, $imdi herkeS fark pe$inde
ßiZ Gene AynıyıZ adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakın atilla ne güzel açıkladı sevmek güzeldir herşeyi sevin kuşu sevin çiçeği sevin en önemlisi insanı insan olduğu için sevin ya muratım sevigiyi yaşarken herşey çok güsel mükemmel gidiyooo ama sevmek varsa hayatta bunun bi pan zehiride ayrılıktır sorunlar oluncadaa böle olaylar geliyoo benim bildigim sevigiii yürektendirr içtendirr inanılırr ve bununla birlikteee ayrılık geldigi zamnda insan kendişni bunada hazırlamalı sonuçta ne olursa olsun seven insan sevdiginden büyük bi sorun varsa afyrılır ayrılık olsa bile kalpte sevgi daima vardır varolacaktır işte serseriyle aslının kide böle bişi ama kesinlikle böle ayrılık yaşandıgı zaman beklemek te lazımdırr sabırla ve sevgiyle aslıyla serserinin aşkı şimdilik sorunlardan dolayı bi ayrılık ama bunun sonucunda ben bi birliktelik hersamn görüyorumm tabi sadakat ve sevgi kaybolmadıktan sora .....
eee herkes neden sustu birden nolduuu alooo üstünüze ölü toprağımı serptiler
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur abıde antremenım var hay olum senin antremanına başlıcam haaa görende seniii profosyenel sancak bilmiyolarki sen inegöl köftecisi oldugunu...
benim bildigim sevigiii
yürektendirr içtendirr inanılırr ve bununla birlikteee ayrılık geldigi zamnda insan kendişni bunada hazırlamalı sonuçta ne olursa olsun seven insan sevdiginden büyük bi sorun varsa afyrılır ayrılık olsa bile kalpte sevgi daima vardır varolacaktır çok haklısın burda güzel paylaşımdı saoll |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,869 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |