tanıtıyım o zmn
adım kübrabursadanımm ne sölim daa
adım kübrabursadanımm ne sölim daa
Gececiler Bölümü
|
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim bildigim sevigiii eyvallah hakanım ya işte böle muhabbete limon sıkıyolar ikisinide pataklıcam onu istiyolarr valla.... metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tanıtıyım o zmn mrhba kübRA BENDE ATİ ABİİ memnun oldum tanıştıgımaa şincık söle bakım canını kim sıktı seninn döfelim onu... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyvallah hakanım ya işte böle muhabbete limon sıkıyolar ikisinide pataklıcam onu istiyolarr valla.... abi elini limonlama boşver gitsin PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aTiLLa ߀y iimaLı konu$mayınıZ pLss plss nedemke kinee ben anlamadımm...D metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee hakan bide seni tanıylaım hakan yılmaz adıyaman 17 yasındayım aşığım seviyorum ama o sevmiyor GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyvallah hakanım ya işte böle muhabbete limon sıkıyolar ikisinide pataklıcam onu istiyolarr valla.... vur be vur nolurkı karsında boynumuz kıldan ınce zaten felek vurmus bıde sen vur abının vurdugu yerde gul bıter be canın sagolsun eyvllah der sıneye cekerız be abı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,869 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |