Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin...:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
bni hiç bu haLde qörmediniz
|
10-28-2007, Saat: 07:52 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni senden ii bilemem orası doğru ama ben gözlerimin gördüğüne inanarım gzlerimde güzel olduğunu söylüyor unutmayalımki gözler yalan söylemez bence gel sen bu inadından vazgeç boşa parmaklarını yormasaqoL aßi ßni düşündüqün için o snn qörüşün ßnm qörüşüme qöre qüseL deqiLim
10-28-2007, Saat: 07:53 PM <
:: CiMCiMe :: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayy çok şekersin canım yatşk ederim cnm amin snnde
10-28-2007, Saat: 07:55 PM <
ORÇUN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baayaa eskı resımler heralde dogrumu rüya guzeli ...e herhaLde ßekßekLik çocukLuk resimLerim
10-28-2007, Saat: 07:56 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amanınn sen nasıl bi yaratıksınn böleee abisinnn bitanesiiii gülüüüü janısı...saqoL aßim ßnm snde çok ii niyetLii insan canLısı ßirisin ßnde sni çokk ama çokk özLedim inş. ßu hafta sonu ßuLuşurus miley13: asıL sn oLmuyosun ßn ßu 2 qün yoktum o zmn qeLmişin
10-28-2007, Saat: 07:58 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin...:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:aminnnn
10-28-2007, Saat: 08:00 PM <
RAMSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok tatlı çıkmıssıntşk ederim küçükken fotojenikmişim
01-07-2008, Saat: 06:29 PM <
fotoğraf sahiplerinin fotoğrafların kaldırılmasını istediği için kaldırılmıştır.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
O sarhoşken cam açtı o kim işde sarhoş halde fotolar | Rüya Güzeli | 35 | 2,533 |
06-25-2007, Saat: 05:32 PM Son Yorum: MorciveT |
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi