ßu forumda kendini ßiLmez ßiri oLduqunu ßiLmiyodum sanmıyodum düşünmüyodum. Herkimsen ßnm hakkımda sakın ßir daha yarqı yada yarqısız infaz yapma. ßni ßiLmiyosun tanımıyosun we ßnm yaşadıkLarımı ßiLmiyosun qeLipte Esra TanjuyLa oyun oynadıı deme nerden ßiLiyosun sn oyun oLduqunu nerden wardın ßu sonuca ßnm ayrıLma nedenimi ßiLiyomusun yada ßizim iLişkimizin herşeyini en ince ayrıntısına kdr ßiLiyomusun da ßu sonuca warıyosun en önemLisi ßni tanıyomusun. İnan snn kim oLduqunu ßiLmiyorum we dua et ßunu öqrenmemin üstünden zmn qeçti.Hee ßeLki sn kim oLduqunu qeLip ßurda söyLersin ßeLkide ßu yaptıqının yanLış oLduqunu ßiLerek utanarak qeri kaçarsın her ne yaparsan yap o snn şerefine kaLmış.ßirde ßni ßurda istediqine kötüLe istediqine ßnm hakkımda söv say eqer sna inananLar oLursa qerçekten ßna iiLik yaparsın ßurdaki qerçek kişiLeri tanımış oLurum.
ßirde ßnm hakkımda oyun oynadı demişsin ßeLki snde ßaşkasından duydun ßiLemem ama sn mantıqını kuLLanmayan kişiLerdenmisin ßi oyun 2 ay sürermii. :kizgin:
ßirde ßnm hakkımda oyun oynadı demişsin ßeLki snde ßaşkasından duydun ßiLemem ama sn mantıqını kuLLanmayan kişiLerdenmisin ßi oyun 2 ay sürermii. :kizgin: