PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waşşş... Kiz Esra Senin Dersin falan yok Mu? mahalle Muhtarı Oldun Kızwar aßi dersimede çaLışıyorum yıL sonunda karnemLe ßirLikte maqazin ßeLqemide aLcam çaLışkan kısım ßn avukatLık dipLomamda war
qizLi aŞkLarr forumda bomba qibi
|
10-30-2007, Saat: 11:40 PM <
10-30-2007, Saat: 11:42 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra nediyosa DORUDURR BENDE onun yanındayımmm....qözümSün aßi ßiri ßna dedi qizLi aŞkLar war die ßnde anLadım ztn ama ßakıceqiz Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qözümSün aßi ßiri ßna dedi qizLi aŞkLar war die ßnde anLadım ztn ama ßakıceqiz aynen ölee ve bilki şimdi bunlardan bir tanesini açıklasam formda deprem olurr..
10-31-2007, Saat: 12:01 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: masum amca ben hakimimona ztn Çok Çok eminiz sayın hakim ßey aßi snsin mi yoksaa ßaksana eLin sürşmüş heycandan hihi
10-31-2007, Saat: 12:03 AM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen ölee ve bilki şimdi bunlardan bir tanesini açıklasam formda deprem olurr..Ciddimi dırı dırı işde işde 2. ßomßa ati forumun aßisi herkesin aßisi kardeşi oLan ati aßi ne ima etti neyi ßiLiyor kim ßu qizLi aşıkLarr Tüm soru işaretLeri tek tek çözüLecekmi az sonra
10-31-2007, Saat: 12:17 AM <
hee o zmn dmmdır sorun yok aßi sn kontroLden ßaşarıyLa qeçtin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
"İt qibi pişmanım seni sewiyorum" dedi Bana | Rüya Güzeli | 171 | 12,207 |
01-21-2009, Saat: 09:17 PM Son Yorum: Rüya Güzeli |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi