yalnızlık alır götürür
koy beni yazık bana
eller böyledir hep ayırır
karşırı sevdalar....
koy beni yazık bana
eller böyledir hep ayırır
karşırı sevdalar....
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
yalnızlık alır götürür
koy beni yazık bana eller böyledir hep ayırır karşırı sevdalar....
11-01-2007, Saat: 12:13 PM <
yenı baslayan bır gün yardımcı olmuor uykusuz gecen gece yardımcı olmuor
sormasaydin soylemezdim ama soylemem gerek
bazen bir saniye binlerce yil demek zorlama hic bosuna icinden gelmeli sevmek bende bir yurek var ki cocuk var olmam gerek olmadi ya su testisine dolmadi yar ben belki baskaydim sen baska bir asktaydin bilmedin yar yagmur gibi inmedin yar sen belki baskaydin baska bir aska inanmadin kanatlanip ucsan o kusu da tutsan kafesini acsan da beni aldattin bana gozun gibi baksan el ustunde tutsan bana dost bile olsan da beni aldattin beni aldattin
11-01-2007, Saat: 12:17 PM <
sen hıc bır gecede gunduse kustunmu kanadını kıranlara gos yası doktunmu?
coşkun ırmaklaradn
tozlu yağmurlardan taşlı yollardan geçtim....
yalvarma benıde unt8u dıgerlerı gıbı aglama bu ayrılık ıhanetın bedelı ...........
söyleyemem seni çok sevdiğimi
duymasın olurya mecnun kıskanır ruhuma işleyen güzel kokunu bilmesin olurya güller kıskanır aşkımız uğruna çöle düştüğünü bilmesin belki leyla kıskanır canımdan bir parça can oluşunu duymasın ne olurrr ANNEM kıskanır sen oldukça benim yaşadığımı gücenir bilmesin ruhum kıskanır uğrunda bir ömür vadettiğimi duymasın olur ya ecel kıskanır aşkımız uğruna çöle düştüğünü bilmesin belki leyla kıskanır canımdan bir parça can oluşunu duymasın ne olurrr ANNEM kıskanır aşkımın yüce dağlar deldiğini bilmesin olurya ferhat kıskanır ruhuma işleyen o güzel kokunu bilmesin olurya güller kıskanır sen oldukça benim yaşadığımı gücenir bilmesin ruhum kıskanır uğrunda bir ömür bir ömürr vadettiğimi duymasın duymasın duymasın ne olur ECEL ECEL KISKANIRR şarkının tamamını yazdım ama deryama gönderdigim şarkıydı bu yazmak istedim
11-01-2007, Saat: 03:07 PM <
efsane olmuştu ıkıgunluk sevdamız mevsımler gectı bak bıttı aşk masalımız bıtanem sevgılım herseyımdn sen benım
benden dryalıma gıtsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,277 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,231 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |