:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'Iste Söylüyorum Son Türkümü Git..me ..!
ÐŽeşaren
İşte söylüyorum son türkümü.. Sonuna yaklaştıkça büyüyor uçurumlar, büyüyor yalnızlık. Ben büyüyorum.. Ama hala sana yaslı içimdeki çocuk. Hala sana uyanıyor sabahları güneşten çalıp umudunu.. Hala bana seni soruyor. Susuyorum.. Söyleyemem ki..

Gitme diyorum sana.. Gitme!
Düşüyorum..

Yokluğun beni arıyor heryerde... Tanımıyorum diyorum. Alıp götürmesin diye beni sahte bir yalnızlık iliştiriyorum sol yanıma.. İnanıyor bana. Beni tanıyan herkes inanıyor benim aslında ben olmadığıma. Uçurumlar diyorum.. Birazdan bir ayrılığıın intiharına şahit olacaksınız, son türkü de bittikten sonra...

Ve.. anlayacaksınız aslında bedenin sadece soğuktan üşümediğini.. Bu en sıcak ölüm anında..

Üşüyorum..

Git...

[SIZE=6]me.
[/SIZE]
Ara
asi_ve_mai
soyleyecek hiç bişey yok arkadaşım eline yüreğine sağlık
Ara
ÐŽeşaren
Tesekkürler güzel arkadasim ..
Sevgiyle kal ..
Ara
Qetesh
Yüreğine sağlık....
Ara
ÇiLeK
Çook güzeldi biricigim...o Güzel yüreginden hiç gitmeler olmasın ....
Herşey yüregince olsun
sevgiyle ve dostça kal biricigimSmile
Ara
MaNeSiA
Üşüyorum..
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte Bu Ağrıma Gitti Be Sevdiğim... €BeRimSin 5 431 04-14-2022, Saat: 04:50 AM
Son Yorum: wildfang
  Aşk ne mi İşte Kanıt... €BeRimSin 7 479 04-14-2022, Saat: 01:36 AM
  Kes Sesini Yüreğim! SuS! SuS! işte..SuS..!!! ROSE 11 688 04-13-2022, Saat: 09:29 PM
  işte o bendim!...her sabahına bir bir yıldızlar takan... DarkLady 6 505 04-13-2022, Saat: 04:34 PM
  Kovdum Kendimi Yüreğinden(Seni svdğmi,kurda,kuşa söylüyorum;ama ASLA aşk dilenmiyrm) PaPaTYa_PReNSeS 7 407 04-10-2022, Saat: 10:05 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi
  Tarih: 12-04-2024, 10:45 PM