Alıntı:O Kadar Paylaşım'larım Boşuna Yapmışım yaa yapmıyorum paylaşım maylaşım Bundan SOnra!
Niçin Gitti Şu Nalet Olasacı Reklam'ı Koymak İçin O kadar Kişinin EMeklerimiz Gitti.
Alıntı:al ßenden De 4000'tane... ßöyle işin anlayışımı olur ya mesajlarıma yanmam konularıma yanarım bilgisayarımı Nerden ßaksan buraya kopyaladım yok artık konu monu:kizgin:
Alıntı:ßen Hiç ßir yerde ßöle sorunla Karşılaşmadım Mesaj Önemi Yok Ama Emeğe'de saygı yok....!
Alıntı:ZateN benim Bir Site var! YARGIÇ' bilir... Ama Burda Sarfettigim Paylaşımları ordan %10'u nu bile yapmadım... Buraya Girdikten sonra oraya Adım bile atmadım...
Niçin mi?;
Burda Olan Arkadaşlık DOstluk ßen Hiç ßir Yerde Görmedim Çok Hoşuma Gitti ßurda Oldugum Sürece Çok Mutluydum...
Not: ßurda'ki Arkadaşlar'dan Kendi Yerlerime 1 Kişiye ßile Davet Çıkarmadım ßenim yerime gel diye....
Saygılar...
Alıntı:valla gamze ne diyim diyecek bişi yok istersen küfür et bişi olmuyor olmucak'ta...
ßu ßiraz Dikkatsizlik'ten Kaynaklanaßilir Yedek ßaya Önceden alınmış Yine Şükür Edelimki Site Çalınmamış
Alıntı:boşa konuşuyoruz yalnız gerek yok...
1.Burada bizi destekleyici tek bir kelime var mı ? Bize olan kin ve nefretten başka birşey göremedim. Gören varsa göstersin.
2. Söz konusu veri kaybının reklamlar ile alakası yok. Çok kez kere bu foruma reklam koyuldu ve veri kaybı olmadı.
3. Bize küfür edince birşey değişmezmiş. Eğer değişseydi küfür mü edecektiniz ?
4. Bu forumu bugünlere getirene kadarki emeklerimizi neden görmezlikten geliyorsunuz ? Forumundaki tüm verileri kurtarabilmek için 6 saat aralıksız çalıştığımı, bundan hiçbir çıkar beklemeden emek sarfettiğimi hanginiz biliyor ?
5. Madem bizim forumlarımızı sevmiyorsunuz artık ve gelmek istemiyorsunuz, neden hala polemik yaratıcı mesajlar yazıp huzur bozuyorsunuz ? Forumu terketmek için illaki mesaj mı yazmak gerekiyor ? İllaki birilerinin asabını bozmanız mı gerekiyor ?
6. Sunucudaki veri kaybı yüzünden diğer ticari siteleirminde silindiğini, kaç bin ytl kaybettiğimi hanginiz biliyor ?
7. Saygısızlık yapmadığını idda ederek hala saygısızlığa devam ettiğinizin farkındamısınız ?
8. Hala soruma cevap vermemekte neden ısrar ediyorsunuz ? Yapmadığınız ve bizim yapmış gibi gösterdiğimiz nedir ?