evet serseri katılıyorum sana
Leader foruma girmesin:p ( çözüldü )
|
Tolga'nın buraya gelmesi forumu yavaşlatabilir, bunu isteyerek yapmadığını hepimiz biliyor olmalıyız. Forumun bazı güncellemelere, kayıtlara ve düzenlemelere ihtiyacı var, bunu birisinin yapması gerekli ve bunu en iyi şekilde yapabilecek tek kişi Tolga. Keyfi bir durum olmadığı, tek sebebinin forumun gereksinimlerini karşılarken oluşan yavaşlamadır.
Ona minnet borçluyuz ki, güzel insanlarla güzel dostluklar kurabilme imkanını bize sunmuş.
11-22-2007, Saat: 05:32 PM <
ManeSia imza iStiyorum diyorsun imzamda hata oLuştu diyorsun ve ßu iStekLerinin yerine getiriLmesi içinde ßu tür ufak ŞeyLere katLanmayıda ßiLmeLisin.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Leader bırazdan uacarak gelcek maesıa yaa:S:S:Ss beni bi tek sen anlıosun MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni bi tek sen anlıosun zaten kızları anlama konusunda özle bı yetenegım vardır ;
waaauwwww
süpersin herkes neden tavır yapıoki sonuçta eğlenmeye çalışıors adminlik yaprken bile bu kdr ciddiye alınmamıştım MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waaauwwww yok ya tavır felan yaptıgı yok kımsenın ben esprı olsun dıye sölemıstıkm öle
11-23-2007, Saat: 03:20 AM <
manesia bölücülük yapmaya çalışıyo dövün arkadaşlar saçma bi istek bu ya
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manesia bölücülük yapmaya çalışıyo dövün arkadaşlar saçma bi istek bu ya dövün beni:kop: ya tamam bişi istemiom imzamı geri versinner yeter:p |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
leader buraya | MaNeSiA | 4 | 728 |
08-09-2009, Saat: 11:05 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
Leader Buraya | melankolik41 | 5 | 753 |
06-12-2009, Saat: 03:46 PM Son Yorum: Leader |
|
leader beni gör :) | kı@ymı@k=) | 28 | 2,033 |
05-03-2009, Saat: 04:24 AM Son Yorum: CReATuRE |