Sözünden dönen? :yikildim:
Âh be.
oyyyyyyyyyoooyyyyyyyyyy......:D
|
[ses]http://www.fileupyours.com/files/141125/02-KARI%20DIRDIRI.mp3 [/ses]
pcko kısım bu şarkı sana gelsinnnnnn emiiii........ boyun postun devrilsin emi....... oyyyyyyyoyyyyyyyy buda güsel olduu vallaa....... tey teyy pcko karşıtları hadi bakalımm yanadan yandan alttan alttan üstten üstten hopppaaaaaaaa..........: allah pckonun gazıbından korusunn erkekleriiii pckonun evlendikten soraki haliii....:tey::tey::tey: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en büyük pc ko karşıtı benim ee hadi bakalım o saman çikita senide piste bekliyozzz o samann......
Orta Doğu ve Balkanların En Karizmatik Beşiktaşlısı gelmiş hoş gelmişAtim yakışıklı karizmatik dostum özletme kendini bu kadar güzel insan hoşgeldinnn:kucak::kiyamam:
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Orta Doğu ve Balkanların En Karizmatik Beşiktaşlısı gelmiş hoş gelmişAtim yakışıklı karizmatik dostum özletme kendini bu kadar güzel insan hoşgeldinnn:kucak::kiyamam: bende geldım bende bı hosgeldın banada de tam olsun
:hayir:Pckoma saldırımı var bakamYılmaz pcko bekçileriyiz o tükenmekte olan bir neslin son mohikanı son savunucusu lütfen saygılı olalım pckoya sahip çıkalım telef olmasına izin vermeyelim
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldım bende bı hosgeldın banada de tam olsun Yemek arasındaki aparetif gibi hiçbiryerden eksik olmaz kendileriGel hadi öpim senimck YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Orta Doğu ve Balkanların En Karizmatik Beşiktaşlısı gelmiş hoş gelmişAtim yakışıklı karizmatik dostum özletme kendini bu kadar güzel insan hoşgeldinnn:kucak::kiyamam: yaf kardeşime bak helede nede güsel şeyler sölermiş yaaaa valla utandım ha şimdiii saol yılmasım sizler cansınız yaa duygusuzu unutmak kendime ihannettirrr sizleri seviyorum kardeşimmm eyvallahhhh yılmasımmm ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|