kimse bize sormuyo ama öneriyolar
bALo dÜzEnLeSe,FoRuMdAn kİmİ Eş olArAk SeÇeRdİn..
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben eger oda isterse ati abimle gidecem adem kardesimlede gitmek isterdim ama askerden gelmek biraz zor olur sazan icin :p aaaa o nasıl bi sözzz ezgicimmm yaaaaa seninle fizandaki baloyada gelirimm...:p:tamam ben kararımı verdimm ezgiyle gidiyom arkadaşlar bundan soradakimse teklif etmesinn... hişt kıs esgi ne giyceksen sölede bizde ona göre giyinelim dimii ama.. kim bu yıldız gözlüm ezginin ugruna olmaski fedaaa.... hay ben onun taaaaaaa........:kucak:
evet arkadaşlar bende geliyorummmm...
yanımdaki kısları sayıyorumm.. ezgicim aslıcım pckom çilekim addaduygum esrajım(tanjudan alınan özel izinle..)sudenazımla ukkalamla esraışıkımla hıçkırıgımla nergisimle tatlıbelamla amyleemle sevdayüreklinurumla helenselinmle rapunzelimle geliyoum milletttt.... dipnot: formdaki diger erkekler avuçlarını yalasınlar kimseye gül koklatmam ulannn koklatmamm...:tey::tey::tey:
Abı kusura bakma sölemyı unutmusum bu Partının bas konugu elısha curthbert tı ama sana sölemeıdm ee sen sectın kızları o da bana kaldı :
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abı kusura bakma sölemyı unutmusum bu Partının bas konugu elısha curthbert tı ama sana sölemeıdm ee sen sectın kızları o da bana kaldı : olum benim güsellerime feda olsun elishaa onların bir tırnagı bile olamaz haa bu arada aslıda benimle gelceginden sende elishayla takılabilirsin janım izin verdimm hayrını gör..... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum benim güsellerime feda olsun elishaa onların bir tırnagı bile Tuh yemedı :yikildim::yikildim::yikildim: Neyse abı aslıya ıyı bak Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tuh yemedı :yikildim::yikildim::yikildim: kardeşim benim sen baloya tek gel ben aslıyla seni buluştururum ee olum abiler bugünler içinnn.. gene bi ayrılşık oldu galiba ama sıkma janını inşallah geçer be kardeş nediyimmm.....:kiyamam: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bugün en cok kimi öslediniz?? | MissBela | 262 | 10,954 |
08-01-2015, Saat: 04:28 PM Son Yorum: acemhe |
|
forumdan 2 kişiyi evlendirelim....... | Melek06 | 946 | 20,054 |
06-10-2015, Saat: 04:22 PM Son Yorum: Leader |
|
Forumdan enson kim çıktı ? | eLyos | 2 | 586 |
03-13-2012, Saat: 05:43 AM Son Yorum: Av.bey |