biri beni sustursun !!
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
11-26-2007, Saat: 06:13 PM <
benim kanadım kırık
benim kalbim yaralı kan kokar bakışlarım sebebini sormayın..... allahım allahım allahım allahım allahım offff ne kaldı ki canımdan başka..........
11-26-2007, Saat: 11:15 PM <
SENİ ÇOK SEVMİŞTİM GÖZ BEBEÄžİM NEDEN GİTTİN
SENSİZ OLAMAM BUNU SENDE ÖÄžRENDİM YALNIZ KALDIM BEN TEK BAŞIMA BURALARDA SENSE YABANCI KOLLARDA UZAKLARDA HALİMİ SORMA NEDE YANIMA GEL SENSİZ BEKLEDİÄžİM SADECE ECEL HER GECE ağlıyor BU GÖZLERİM TEK BAŞIMA YİNE ÖLÜMLERDEYİM
11-27-2007, Saat: 12:27 AM <
Oo meLek yüzüm
ßnm qüLer yüzüm Şimdi qeçmiŞim hüzün Sensiz yaŞanmış her ßir qün Senden ßaşka artık düşemem aŞka miley13: Süper Şarkı yha
11-27-2007, Saat: 01:41 AM <
tanrı istemezse yaprak düşmezmiş
tanrı istemezse insan ölmezmiş sen tanrımısın beni öldürdün eşime dostuma beni güldürdün vicdanının sesini dinle bak nediyor senin için bir can bir can ölüyor
11-27-2007, Saat: 02:03 AM <
Düğününde ağladım
Seyrettim bir kenarda Düğününde ağladım seyrettim bir kenarda Artık burda duramam Giderim bu diyardan Giderim bu diyardan Dilerim sen mutlu ol Mevlam bana acısın Şimdi ellerin oldun Dünya ahret bacımsın Birtek dileğim sendin Vermedi felek bana Birtek dileğim sendin Vermedi felek bana Şimdi kendime değil Küstüm bütün cihana Küstüm bütün cihana Dilerim sen mutlu ol Mevlam bana acısın Şimdi ellerin oldun Dünya ahret bacımsın orhan hakalmaz mutlaka dinleyin
11-27-2007, Saat: 04:17 PM <
benim kanadım kırık
benim kalbim yaralı kan kokar bakışlarım sebebini sormayın..... allahım allahım allahım allahım allahım offff ne kaldı ki canımdan başka.......... aşkımı sevdamı gururumu çaldı da öyle gitti offf aşkımı sevdamı gururumu gözyaşımı çaldı da öyle gitti off allahı allahım allahım allahımm allahı allahım allahım allahımm [b]allahı allahım allahım allahımm al bu canımı da kurtulayım [b]allahı allahım allahım allahımm duy sesimide sonlardayım.... [/b] [/b]
11-28-2007, Saat: 09:46 PM <
hasretin bir kor misali yaktıkça acıyor
yine de direniyor kanayan kalbim aylar geçti yıllar geçti gittin mevsimler geçti gözümdeki yaşlar aktıda tükenmedi açmaz olaydım çalan telefonu sormaz olaydım seni kanım dondu , duymaz olaydım sonum olan o ses tonunu unut artık o evlendi!!! içim yanıyor dostlarım kan ağlıyorum dostlarım kalbim sızlıyo kalan son umudumda bugün toprak oluyor bedenimi taşımak artık çok zor geliyor.... bedenimi taşımak artık çok zor geliyor.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,300 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,235 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |