:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seni Seviyorum Aşkım
immOrtaL
askim1pf9ry3.gif

Gözlerin yine gözlerime asilip kaldi hayalinle birlikte. O güzel Deniz Gözlerin..Ne zamanki resimlerine baksam, ne zamanki gözlerine baksam kendimi gördüm, sende ben kendimi buldum..hayata seninle merhaba demi$cesine aydinlandim Deniz Gözlerinle..
Koskoca dünyayi senin o güzel gözlerinde buldum ben. Mutlulugu sende.. huzuru sende.. sevgiyi, a$ki sende...hepsini...hepsini sende buldum ben Deniz Gözlüm! Yeniden dogmu$casina sil ba$tan hayata döndüm seninle ben..

Hayat bana bir armagan verdi...en güzel armagani verdi, bana seni verdi Deniz Gözlüm!
Sen hayatima girdigin andan itibaren heryer masmavi, umutla dolu baki$larim artik...seninle dolu baki$larim..
Bak yine gözlerin gözlerimde asili kaldi hayalinle birlikte Deniz Gözlüm..Baktigim her yerde sen varsin...baktigim her yerde Deniz Gözlerin var...baktigim her yerde a$kin var, a$kimiz var!!!

Bak gökgürlüyor yine...yok..yok..bu galiba icimdeki ses, seni seviyorum diye haykirmak istercesine icimde yankilaniyor...
Bir damla, bir damla daha derken islandim yagmur damlalari altinda...yok..yok..yagmur damlalariyla degil...Senin a$kinla siril siklam oldum...onlar senden gelen buselerdi Deniz Gözlüm!
Mutluluktan icim icime sigmiyor yine bugün..Sen varsinya hayatimda...sen dünüm, sen bugünüm, sen yarinim...sen her$eyim! Ben seninle yeniden dogdum Deniz Gözlüm!

$imdi o $arki yankilaniyor kulaklarimda " insanoglu yalniz gelir bu dünyadan yalniz göcer, ben seninle gelmi$im yar sensiz ölemem!" Ben seninle geldim dünyaya sensiz yapamam, sensiz ölemem Deniz Gözlüm!

Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum... A$kinla siril siklam oldum Ceylan GözlüM!

Zaferhhhhhhhhhhhli3.jpgDerya
Ara
deryalım
süperdi aşkımmmmm yaaa....
çok saolll....

ben seninle gelmi$im yar sensiz ölemem!" Ben seninle geldim dünyaya sensiz yapamam, sensiz ölemem bitanemmm....
Ara
immOrtaL
sen saol gülümmm
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  *Seni Çok Ama Çok Seviyorum* *TATLI BELA* 10 1,463 04-15-2022, Saat: 05:00 AM
Son Yorum: wildfang
  Zordur Aşkim ezoo20 7 595 04-15-2022, Saat: 02:26 AM
  Seni Sevmek Suçtu Yüreğime ezoo20 3 391 04-15-2022, Saat: 02:19 AM