Ibrahım Sadrı - Istanbula Kar Yagıyor
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
12-01-2007, Saat: 11:01 PM <
Yaralandım yaralandım bir güzele sevdalandım..
sevdinmi yar sen sevdinmi ah sensiz olmaz bu sevgim, Sevdam sensiz dillerde dolasıyor.. OFF SeNSiZiM!!
blue_belial
12-01-2007, Saat: 11:02 PM <
Dedıgın gıbı olsun
hadı. severek ayrılalım ama otur son kez masaya! gogsumuzu yumruklayalım...
Sensizim sana kostum iklimler boyu ..
Uykular yalan liman uykular haram Bir vapur gecer dalgasinada savrulan ben dön yürek yurduna gurbet tenim eder Yanarim sana ..
blue_belial
12-01-2007, Saat: 11:15 PM <
dilimde, sabah keyfiyle yeni bir umut türküsü
kar yağmış dağlara, bozulmamış örtüsü rahman atlar gibi ırk'alanan gökyüzü gözlerimi kamaştırsada geliceem sana. şimdilik bağlayıcı bi takvim sorma bana ıhlamurlar çiçek açtığı zaman eski dikişler sökülürde kanama başlarsa yeniden yaralarıma en acı tütünleri basıcam ben yeter ki bir çağır beni çiçeklendiğin yerden gemileri yaksalarda gelicem sana kimseye uğramam ben sana uğramadan Kavl'ime sadığım, sadığım sana takvim sorup hudut çizdirme bana ben sana çiçeklerle geliceem
12-01-2007, Saat: 11:18 PM <
Simdi yalnızım yine sen kazandın..
Kacıncı hatan sayamadım.. Yere batsın senin askın!! Artık usandım.. Canımdan Can aldın.. Derman bırakmadın!! Acmıyan gülüm vardı onu bile kopardın.. Bana her zaman ümit verip kendine bagladın.. Bagladıgın gibide hep yarı yolda bıraktın!! Hayellerime desen hic bir zaman acımadın.. Seni seviyorum degisine her bi defa nasıl inandım?? Senin gibi birine nasıl herseyi göze aldım??
blue_belial
12-01-2007, Saat: 11:21 PM <
Sensiz kalan bu şehri, yakmayı çok istedim
mâvi bir ateşe dönüştürdüm kalbimi bir anda tutuşturmak istedim bu şehri, yakamadım. gözlerin dikildi karşıma...
12-01-2007, Saat: 11:25 PM <
Gitmem Gerek Sevdigim Ne Olur Agllama.. Yollar Elbet BuLusur Sakin Korkma.. Bir Can Istiyosan BeNi Gotur AzRaiL..
BeNiM SeVdigiMe DoKuNmA!! Gecmiyor geceler, bitmiyor, donmeye yetmiyor kelimeler, usulca girerken masum kalbime, ne acilar yasattin bitmeyen sevgime.. Artik cok gec bebegim, Azrail bekler beni gidecegim!!
Attım denize oltayı kacamadı yakaladım kıl payı aldım onu tuzağa yatırdım kılçığını elime batırdım lakerdaaaa lakerdaaa lakerdaa yemede yat onun yanında lakerda lakerda lakerda evlide tadar onu bekarda Çok çırpındım ama olmadı bi o yana bi bu yana oynadı pulları tenime yapıştı vallahi işler karıştı lakerdaaa lakerdaaa lakerdaaa ooo Tarık mengüç Lakerda
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,326 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,235 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |