:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumun en leri
_BarBie_
Beni gerçekten bırakcaklarmış onların içineBig Grin BAZAN şüphe ediorum onlardanmıyım die cok fenada roman oynarımm ve onlara ait yada deil bilimum oyunlarıBig GrinoynarımBig Grin
Ara
AfrâsyâB
bende ailede tek esmerim ufakken ağlatırlardı seni çingenelerden aldık diye Big Grin bende dabruka çalardım Big Grin
Ara
_BarBie_
Aksine ben sapsarıyımBig Grin beni korkutmaya çalışıolardı onnara veriris die verin die ağlıodumBig Grintınlamıodum bileBig Grin basen diorum itiraf edin beni çingenelerden mi aldınıs dieBig Grin snra diorum bi yerim benzesede şüphe etsem ama ı ıııBig Grinbenzemem
Ara
AfrâsyâB
hehehehehehe bende romanı iyi oynarımda içmam lazım bi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin bende benzerim Big Grin
Ara
_BarBie_
Sarışın roman oluosaBig Grinbende olurum onlar baya esmerSmile ama oynadıımda onlardan farkım yok yarışabilir derecedeyim nerdeseBig Gringell yarışalım hattaBig Grin
Ara
AfrâsyâB
olur ama içmem lazım benim önceeee Big Grin yoksa hayatta oynamayı sevmem
Ara
_BarBie_
UYARI: SİGARA VE ALKOL SAÄžLIÄžA ZARARLI MADDELERDİR. Big Grin içmeden oynarsan olur yoksa cıkss Big Grin
Ara
AfrâsyâB
tmm oynarız yaaa içmem Smile
Ara
_BarBie_
Anlaştıkk başlıorumBig Grin öhöö öhhöö gerçi sesimi begenmiodun ama nys Tongue lakerdaa lakerdaaa lakerda yemede yat onun yanında ooo lakerda lakerdaa evlide tadar onu bekardaa attım denize oltayı kacamadı yakaladım kılpayıı aldım onu tuzaga yatırdım kılçığını elime batırdııııımmm lakerdaaa lakerdaaaBig Grin Big Grin
Ara
AfrâsyâB
oba oba aman sabahlar olmasın allahhhhhhhh 50 60 70 Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Üstteki Sen bu Forumun ?? _AL0n3_ 182 8,160 02-25-2014, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: Xesar
  Forumun olmazsa olmazları dj_FoRzA 239 8,216 03-13-2012, Saat: 06:32 AM
Son Yorum: Av.bey
  Sen Bu Forumun..... deli-kı@z 83 4,171 02-05-2011, Saat: 12:38 PM
Son Yorum: history
  forumun çiftleri??? ceylan gözlü1 29 2,440 03-03-2010, Saat: 03:32 AM
Son Yorum: _NaSuaDa_

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 02:52 PM