[yt]wBhY7IPRQ8w[/yt]
Belkide son uyanışlarım bunlar derin bir uykuya dalamadan önce....
son kabuslarım,son kez nefes alıp verişim,son sevişim,sevişmelerim....hepsi sonn...
Sabahları iki damla gözyaşı süzülüyor yanaklarımdan ardından, burnumdan akan kanla karısıyor ve süzülüyor dudaklarımdan ... ürperiyorummm,korkuyorum,endişeleniyorum...sensiz,kimsesiz yapayalnız tek bir tek topragın ustumu ortmesınden korkuyorum oysa yalnızca senın dokunuslarının suslemesını ısterdım tenımı.....
Hani hep serim ya ''TUTAMIYORUM ZAMANI'' diye işte şuan o andır ki bunun çok daha bilincindeyim....
zaman alehime işledikçe içimde büyüyen bu hastalık gitgide ilerliyor...bugun ve bugunden sonra kı hergun guzel bır gun olmek ıcın güzel bir gün uğruna son nefesimi tüketmek için....
Bugün aynaya baktığımda belkide hiç göremeyeceğim bir şeye tanıklık ettim 40 yaş yaşlanmıştım...
Ölümden sonra ki solgunluk çökmüş tenime bembeyaz ve somsoğuk üşüyorum babacığım...çok üşüyorumm...
tek tesellim son nefesimden sonraki derin uyuyuşumun ardından gözlerimi açtığım ilk yerde senin beni karşılayacağın ümidim...
şu son günlerimde rüyalarımı süslediğin ve beni yanlız bırakmadığın için teşekkür ederim...
tıpkı eski günlerdeki gibi bir aileydik sen ve ben hayattaydık annem ve ablamda yanımızdalardı bir kış vakti şöminenin ateşiyle ısınıyorduk ve ben küçücük bir çocuktum saçlarının okşanmasını bekleyen....
ama ne yazık ki her uyanış ardında bir hakikati gizliyor
OLMAYIŞIN,OLMAYIŞIMIZ VE OLAMAYACAÄžIM HAKİKATİNİ...
Hayatım boyunca kalbimde ve yüreğimde 3 erkeğe yer verdim...
Biri çok sevdiğim deli gibi taptığım babamdı
Diğer ikiside çılgınca sevdiğim iki sevdalım...
ilk yanıp tutuştuğum ateş ardından yalnızca küllerini bıraktı bende o külleri rüzgar ile savurup özgür bıraktım...
şuan ki ateşim hala yanıp tutuşmakta bu soğuk günlerimde içimi ısıtmakta...
SENİ HEP SEVECEÄžİM