kır zincirlerini gel aşka kanalım seninle, yum gözlerini soluksuz uçalım göklerde bu geceeeeeeeeeeeeeeee
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Al canımıı senden başka yar sevemem yaralı yaşarım bu çilem hiç dinmez...yar gönlümde ateşin var ki sönmeez...yanarr yanarr kavrulur hasretin hiç dinmez...
12-10-2007, Saat: 12:33 AM <
Bu aşkın sonunu ben bile bile tutuldum
çok yanarsın dediler yüreğimi avuttum hayalimde gözlerimde inan seni büyüttüm yaşamadım mutluluğu ağladım gecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık seviyormuş özlüyormuş deselerde inanmam hasretim sonum olsa ölürüm yaşayamam dağları aşarım ben taş kalbini aşamam ferhat olup yaşarım ben yaşarım hecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık
Toz pembe gelmiştii bna herşeyy son sözünle bittii...bittii onca şey elimde duruor son mektubun içinde yazıor son oyunun...
12-10-2007, Saat: 12:38 AM <
Güvenmiştim, inanmıştım
O güzel sözlerine Yanılmışım, aldınmışım Ağlıyorum halime Sen de bir gün seversen Allahından bulasın Sen benim aşkımı Sen duygularımı Çalan bir yalancısın Hani sen benimdin Hani gözbebeğimdin Hani en çok beni sevmiştin Hani ben canındım, Ekmeğin aşındım Nerde sözlerin yalancı
Vur hadiii
Bir hamleyle çek tetiği Yok olan kalp ağrı duyar mı? Hiç kanar mı? Sensizlik ölümden bile zor Hergün hergün ölmek gibi Acısı çok devası yok Sensiz devası ilaç gibi Gittiğinde kalbimide aldın Bak bende bir hiç bıraktın Sen bensiz olursun ama Ben sensiz yarım kaldım.....
blue_belial
12-10-2007, Saat: 12:43 AM <
âh be anacığım
ne ambarda darım ne evde karım var çıplak gideceğim çıplak gideceğim...
12-10-2007, Saat: 12:45 AM <
söylenecek bir söz kalmadı artık
elveda sevgilim elveda sana sonunda bizi de buldu ayrılık elveda sevgilim elveda sana sendeki resmimi yırtabilirsin kalbinden aşkımı atabilirsin beni de maziye katabilirsin elveda sevgilim elveda sana elveda birtanem elveda sana bu aşkı burada bitiriyoruz bu sayfayı artık kapatıyoruz mendiller sallansın ayrılıyoruz elveda sevgilim elveda sana sendeki resmimi yırtabilirsin kalbinden aşkımı atabilirsin beni de maziye katabilirsin elveda sevgilim elveda sana elveda birtanem elveda sana
12-10-2007, Saat: 12:46 AM <
Bİr GözLerin Vardı Gözyaşın kaLdı..... bir yüreğin vardı hatıran kaLdı.. bir sözLerin Vardı Sitemin kaLdıııı....Bir Hayat aşkım vardı GİTTİ yarım kaLdı.. SON BİR ACIM VARDI O DA SENSİZ KALDI.. Ahh Bu canım günLere Yandı SENSİZ NEFES ALDI.. YAR YALAN DEÄžİLDİ BİR RÜYA GİBİYDİ GİTTİ.. YÜREÄžİMDE ACISI KALDI.. DöN.
12-10-2007, Saat: 12:46 AM <
HİÇ BİR ANLAM VEREMİYORUM GİTMELERE
BÖYLE KOLAY OLMAMALI YAR AŞK BU AŞK OYUNCAKMI YAR BU DUYGULARIN BİR ANLAMI VAR YA TAŞ KALPLİSİN YADA GADDARRR |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,341 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,238 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |