aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geLdin boncuk..
Hoşbuldum yaşasınnnnnnnnn bende hoşgelmişimmmmmm:teytey::teytey:
şşş bebek benide aranısa alın
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geLdin boncuk.. Hoşbuldum yaşasınnnnnnnnn bende hoşgelmişimmmmmm:teytey::teytey: Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kantarda tartmamız lazımağır gelirsen çöpe atarızzzisimmiiiii napcan ismimi seni çapkın:yikildim::yikildim:Şaka yaptım beaalınma heabana boncuk dee nooolurrsuunnnnn boşver adımı Vay capkın hee Ünüm heryere yayılmıs herkes tanımaya basladı Sadece Ismını Ögrenmek ıstedım... sölemek ıstersen no problem : Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay capkın hee Ünüm heryere yayılmıs herkes tanımaya basladı namın yayılır tabeee başına 4858987541 tane doktor görevlendirdilerSeni bisim hastaneye alcaklarYakında filmlerdede seni oynatcaklar yüzyılın coşkunu dieismim boncuk kalsın sefiyom bunu Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:namın yayılır tabeee başına 4858987541 tane doktor görevlendirdilerSeni bisim hastaneye alcaklarYakında filmlerdede seni oynatcaklar yüzyılın coşkunu dieismim boncuk kalsın sefiyom bunu İyide...Capkın dedık sen coskun yaptın .....Tama arada capkınlık varda sapıklık yok Tamam boncuk sorun dıgıl....Nasılsa bı gun kendın sölıcen Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyide...Capkın dedık sen coskun yaptın .....Tama arada capkınlık varda sapıklık yok Zaten günümüs yüzyılında çapkınlık sapıklıkla eşdeğer ondan didim ben İsmimi sölememi abim yasakladıhatta onu tanıdıımı bile hiç bi yerde belli etmicekmişim rezil edermişim hıh çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bizi akıllısı bulmaz Bu çekicilik sizden kaynaklanıo olmasın Hoşbuldum çikitaaaaamiley14: Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten günümüs yüzyılında çapkınlık sapıklıkla eşdeğer ondan didim ben Abın kım senın:yikildim: Ya cıdden ben dusunuyorumms en bu forumdan bırını felan tanıyomusujn :yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 949 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
Benide aran?za al?rm?s?n?z? | kayya | 10 | 724 |
04-04-2022, Saat: 10:09 AM Son Yorum: wildfang |