Seni Sensiz Bırakma …
Dünü düşünüyordum sevgilim , sen olmadığın karanlık günleri düşünüyordum. Gözyaşı içinde düşünüyordum , kalbimden sessizce yükselen bir çığlıkla başbaşa düşünüyorum.. Ne kötü günlerdi o günler , aşka küfrettiğim günlerdi , yalnızlıkla birlikte ölmek istemeyen bir aciz bedenin sahibi ruhuydum. Uzaktan aşkı izlerken , gözyaşları içinde boğulan bir aptaldım. Kıskanırdım sevgilim onları ! O deniz kenarında yürüyen aşıkları gördükçe kıskanırdım derdim hep “ Neden ben ? Neden ? “ …
Ama sen geldin sevgilim … Çölde solan bir çiçeğe yağan yağmur gibi , karabulutların çekildiği anda doğan güneş gibi , geceyi mayhoş ışığıyla aydınlatan bir ay gibi … 5. bir mevsim gibi geliverdin dünyama …
Ellerinde gökyüzüne uçan bir uçurtma gibiyim ben , sevgin havalandırıyor beni , rüzgarım oluyorsun , uçuruyorsun beni ! Hayallerden hayallere daldırıyorsun , bata çıka ilerliyorum oralarda … Ama biliyorum hayallerimin gerçekleşeceğini çünkü sen gelmeden seni hayal ederdim ben.
Sen üzüldükçe gözlerinden akan yaş oluyorum ben , sevindikçe sıcaklık veren gülümsemen. Sen oluyorum ben sevgilim … Sen …
Seni sensiz bırakma olur mu ? Seni seviyorum …
----
Devam edecektir ...