Off çekme be ablacım yazıkk
Dünya bir yana
Sen bir yana
Sana yanıorumm
Kaşın ayrı gözün ayrıı
Sana bayılıorumm
Dünya bir yana
Sen bir yana
Sana yanıorumm
Kaşın ayrı gözün ayrıı
Sana bayılıorumm
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Off çekme be ablacım yazıkk
Dünya bir yana Sen bir yana Sana yanıorumm Kaşın ayrı gözün ayrıı Sana bayılıorumm
uyu yarim uyu göğsümde uyu
nefes bile almam yeterkis en uyu
Kaşııın gözüün kara olsun
Seni sevmek derdim olsunn Çekerriimm çekeriiiiimmmm Başka el tutarsam Kalp seversem Göz görürsem Ses duyarsamm Terket benii Esmersinn yaarrr Gücün yeterr banaa Sevgimi al karşına karşına Konuş onunla Elinde solunda solana kadar Koynumu al koynuna .... Sağında solumda aşkın vaarrr Aşkın bana fazla gelsiin Seni kalbimii rahatsız etsinn Dayanırııımm dayanırıımm Esmersiin yaarr Gücüün yeteerr banaaa...
12-19-2007, Saat: 03:34 AM <
pişman deilim yaşadıklarımdan
isyankar deilim ahhh yaşattıklarından seni affetsemde affetmesemde gidişinle hayatım değişecek sararsın günler kararsın günler kahrolsun gözyaşlarına karışan o geceler gitmeee yalan böyle güçlü durduğuma bakma yalan belli etmemek çok zor ama yalan ayakta durmam gururumdan hepsi yalannn
12-19-2007, Saat: 03:47 AM <
Vakit geçmek bilmezdi oysa
Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler..¿? Akarken biriktir derler ya Kasam bos, kalbim kirik, elde yine hüzünler... Pisman çok pismanim esasen Ama çok korkuyorum ya reddersen Gururdan mi nedendir artik E sen gel kendini alt edersen... Evimi ocagimi, yuvamin sicagini Yarimin kucagini biraktim Her günahin tadina, dünyanin batagina Batacagim kadar battim... Meger herkes tanisiyormus birgün Mutlaka gerçegin ta kendisiyle Insan buna da alisiyormus Insan dayaniyormus bütün gücüyle....
ölünce sevemezsem seni kan aglasın iki gözüm ölünce sevemezsem seni..
kafamı duwara yasladım,omuzların yanımda yokk..ahbaplar maymun iştah sahibi,bnm içim SENLE tokk!! =)
blue_belial
12-19-2007, Saat: 04:17 PM <
Bugün nâlânı efkarım tâ arş'a dayandı yâr
âh çekerim hayalınla, bütün cismim yandır yar bu aşk büyük bir belâdır mecnûna sebep leyladır gönül sana mübteladır seni sağ yar (kötü gün dostu) sandım yâr...
Yalnızımm güneş gibii
Olamadık bir eş gibi Sen beni vurdun gittiin Arkadan kalleş gibi O kalbin sanki taştı Gözlerim doldu taştı Bu aşk değildi sevgilim İnan bana bir telaştı... Mumu yatsıya kadar yandı Ne yazık cnm aşkının Sen beni unuttun gittin Ben zaten bir şaşkınımm...
blue_belial
12-19-2007, Saat: 06:37 PM <
Melûliyem vay hâlıma
niçin girdin vebâlime acıram garib gönlüme hayıf ki sana kandı... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,383 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,238 |