sevdiğim Başka Sevenim Başka...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Geçmiyor kiii günleriiimm aahh
Bugünleri neyleyimm Sensiz yaşamaktan yoruldumm Terkedip gittiinn Beni...
kapıdan çıktın, aklımdan çıktın
ne hain çıktın sen, kalbimden de çık oynamayı sevdin, aldatmayı sevdin her kimi sevdiysen git onu sev! arama, sorma, buna hiç gelemem beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem olmaz ne çabuk bıktın, ümidim yıktın her neden bıktıysan, başkasını yık oynamayı sevdin, aldatmayı sevdin her kimi sevdiysen git onu sev arama, sorma, buna hiç gelemem beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem
DÖNMEZ OLSUN ,DÖNMEZ OLSUN
SENSİZ BU DÜNYA DÖNMEZ OLSUN SÖNMEZ OLSUN,SÖNMEZ OLSUN İÇİMDEKİ BU ATEŞ SÖNMEZ OLSUN BU ŞARKI BİZİM OLSUN AŞKIMIZ SONSUZ OLSUN GÖNLÜMÜN PINARINDA ADIN CEYLANIM OLSUN ... GÖRMEZ OLSUN,GÖRMEZ OLSUN SENSİZ BU GÖZLERİM GÖRMEZ OLSUN SEVMEZ OLSUN,SEVMEZ OLSUN KALBİM BAŞKASINI SEVMEZ OLSUN BU ŞARKI BİZİM OLSUN AŞKIMIZ SONSUZ OLSUN GÖNLÜMÜN PINARINDA ADIN CEYLANIM OLSUN.. GEÇMEZ OLSUN,GEÇMEZ OLSUN SENSİZ BU ÖMRÜM GEÇMEZ OLSUN GELMEZ OLSUN,GELMEZ OLSUN AYRILIK BİZE GELMEZ OLSUN.. BU ŞARKI BİZİM OLSUN AŞKIMIZ SONSUZ OLSUN GÖNLÜMÜN PINARINDA ADIN CEYLANIM OLSUN...
Rahat ooll
O kadarda kızmadımm Rahat oll Ne dediysenn duymadım Rahat ol Seni sevdiiim kadar Emin ol başka bir aşk bulmadım Sayende geldi geçti aşk Gönül çağımdan Bir damla öfken aktı gitti gözyaşımdan Aslında bir tek varlığım sana dert olan İçime aktığın gibi kolayca git başımdan... Çek-git başımdan Çek-git başımdan Bu kadar ağladım Yalanmış herşey En başından... Çek-git başımdan Çek-git başımdan Ecelin olmaya değer Akan bu gözyaşımdan....
Hergünn yeni birşeylerden vazgeçiorum
Dünde canımdan vazgeçtim sonuna kadarr Değersin her bir saat yeniden ölsemde Kaldı ki ben kimimde Ölmüşüm kalmışım... Afedersinn halime itiraz etsemde Can fazla gelir sen varken hücrelerimde Haykırırım isteyenin bir yüzü kara Vermeyenin nuru olsun Böyledir bizde...
berbıe son yazdıgın sarkının ısmı ve söleyen kım
İyidir hoştur demek alışkanlık olmuş bende durum sorma anlatamam uzun oLur..
Çelik-Afedersin(baya eski şarkılarından ama çok güsel çok ssevdiim bi şarkı)
Öncelerii...
Heycanlı bir maceraydı Masum gösleri beni sardıı.. Yavaş yavaş sürükledii deli aşk rüzgarı Sen olmadan yapayalnızım.. Ne hayaller kurdum senle dolu Ama gerçekler çok karanlık Aşk ta hiç akıl aramak olur mu? Bu gönül aşkı sende buldu Cümle alem güldü bana Şikayet etmem katlanırım Sevmesende kulak ver bana.. Kendine ii bak kıyamadığım...!!
12-19-2007, Saat: 08:47 PM <
Adinin Karşisinda Aci Yaziyor Bütün Sözcüklerde
Ne Desen Küfür Gibi Senden Yana Cümleler Bile Gülüşlerin Vardi Benim Ben Kimim Ben Nerdeyim Tam Karşiya Geçerken Biraktiğin O El Benim Yine Sen Birak Beni |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,404 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,239 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,282 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |