GüL ki sevgilimm GüL ki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmelerim...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
12-19-2007, Saat: 08:57 PM <
Adinin Karşisinda Aci Yaziyor Bütün Sözcüklerde
Ne Desen Küfür Gibi Senden Yana Cümleler Bile Gülüşlerin Vardi Benim Ben Kimim Ben Nerdeyim Tam Karşiya Geçerken Biraktiğin O El Benim Yine Sen Birak Beni
12-19-2007, Saat: 08:58 PM <
geçiyor günler yine benden habersiz
gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde yolcuydum son seferende indirdin beni kayıp şehirde bekliyorum seveceğim mevsim bahar geçsede gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum offf ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedim senden başkasını sevmedim sevemedim herşeyi sildim gönlümden bir seni silemedimm offff gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum....
Ellerini çekip bendenn
Yarim bugün gider oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu? Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı gezen yürek deil Beden oldu Yürek değill Beden oldu.... Yandı yürek kebab oldu Gül bahçemde gülüm soldu Ben ki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu?
Sen gittiğinde gözüm arkada kaldı
Canım sıkıldı çabuk gel Tadım kalmadı sensiz Tadım kalmadı hemen gel Bir kaç gün içinde dön ne olur Bıraktığın gibi burdayım Yalnız değilsin canındayım Tut elimi tut yanındayım Yalnız değilsin Canındayım Bir kaç gün içinde dön ne olur
uyandım bir den seninle gece üçü bulmamış
bir bulut durdu gözümde hasret bize uymamış kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? ay bile çeker gider geceyi düşündün mü? yanlızlık bende saklı çıkmaz bir an dışarı elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? ay bile çeker gider beni hiç düşündün mü? sensizlik bende saklı çıkmaz bir an dışarı elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı.......... :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
12-19-2007, Saat: 10:43 PM <
sana ben şiirler sözler büyüttüm, sana ben baharlar yazlar büyüttüm.... söyleyemedim...
Sen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım
Ya sen bana fazla geldin ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız Susmalara kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah Ve bir insan gözü yüzünden 100 gün ardarda uyumamak Kimse ölmesin diye Kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı ve hatta hiç bir tabiat olayı Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın Sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur
Birden masal olduğunu unutmuştum
Zaman alıp,akıp giderken kavrulmuştum Aşkım her zaman ki doğru gülm Bakma,korkma seven gibi Bak bende soldum Git git hiç durma Nasıl olsa bir gün gelir Kavuşuruz öyle deil mi? Şimdi gidiorusn Vakit kaderin Ağlama ne olur İyi yüreklim Bir tuhaf telaş Sardı içimi Bilirim sen deil Ben üzülmeliyim...
12-19-2007, Saat: 11:39 PM <
ellerim yanarken dudaklarım kanarken birtek sendin aklımdan çıkmayan mutluluk .
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,418 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,239 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,282 |