Bısuru sey yazdım ama sonra sıldım.
en ıyısı hıc yorum yapmıyım, yoksa edep sınırlarımın kapısı acılcak yıne ardına kadar...
en ıyısı hıc yorum yapmıyım, yoksa edep sınırlarımın kapısı acılcak yıne ardına kadar...
bu uyenin forumdan uzaklastirilmasini istiyorum lutfenn !!!
|
blue_belial
12-19-2007, Saat: 06:59 PM <
Bısuru sey yazdım ama sonra sıldım.
12-19-2007, Saat: 07:03 PM <
yazsaydin faruk abi boyle insanlari kinamak lazim ama gercekten bkere daha bu forumda oldugum icin cok mutluyum hepiniz destek ciktiniz sagolun
12-19-2007, Saat: 09:36 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar haklisiniz fakat benim sinirlerimi asil bozan sey nisanliyim dedigim halde saygisizlik yaparak terbiyesizce konusmasi oldu kendim bile utanip o msji koymadim bu yuzden istedim zaten uzaklastirilmasini tesekur ederim sagolun insan kendini degistiremiyosa biz neyaparsak yapalim aynidir bazi insanlarin kaninda var bu Kan nakli yaparız güzel kardeşim , üzme sen kendini ... Sevg ...
12-19-2007, Saat: 09:38 PM <
firari varya cidden bazen bise soluyon tam yerinde soluyon
12-19-2007, Saat: 09:39 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: firari varya cidden bazen bise soluyon tam yerinde soluyon Taşı gediğine koymak huyum olmuş ne yapayım . Gerekeni yaparız diyorum , başka bişey demiyorum . ( Aslında çok şey diyorum ) Sevg ...
12-19-2007, Saat: 09:43 PM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taşı gediğine koymak huyum olmuş ne yapayım . keske herkez o tasi yerinde koyabilecek kabiliyette olsa helal olsun aslinda bizde cok sey anliyoruz
12-19-2007, Saat: 09:46 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:keske herkez o tasi yerinde koyabilecek kabiliyette olsa helal olsun Kabiliyet değildir bu , bir açıdan olması gereken olgu , bazende olmazsa olmaz olan sevgi yumağıdır . Yanlışa yanlış olmamalıdır , lakin yanlışı gördünmüde susmak bizlere göre değildir . Laf vardır söylenir , laf vardır hissedilir . Ben ikisinide yapıyorum . Olur ya kişi bazen altıgen jeton bir beyine sahip olabiliyor . İşi garantiye almak en güzel olandır . Sevg ...
12-19-2007, Saat: 09:49 PM <
ya soyle konusuyon ya yani diyorum acaba kac yil ugrasmam gerekir boyle bi cumle kurmak icin
ama guzel konusuyosun anlayana , anlayabilene
12-19-2007, Saat: 09:52 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya soyle konusuyon ya yani diyorum acaba kac yil ugrasmam gerekir boyle bi cumle kurmak icin Yıl değil , saniyeler yeter aslında . Gözlerimi kapat ve insanları olan sevgiyi düşün , sev ve koru onları . Dünyanın en güzel olan düşüncesi bu değilmi , sessizce düşün bakalım ne olacak .. Sevg ...
12-19-2007, Saat: 09:52 PM <
yıldız_gözlüm beni zaten sana nişanlın böyle yaz dediği için yaptım
bunları nisanlın söyledi seni çok kıskanıyormus.ve forumu ziyaret edip bakalım ne diyeceksin evet mi hayırmı ????diye bana bu görevi verdi.Bn o nişanlını süper tanırım.o benim 4.sınıf arkadaşımdı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kaybolmayan Duygusuz İstiyorum..:)))) | MasaL_perisi | 11 | 1,369 |
04-13-2022, Saat: 06:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
düzeltilmesini istiyorum | KoRSaN | 2 | 653 |
04-11-2022, Saat: 09:53 PM Son Yorum: wildfang |
|
Terazi İstiyorum. | *Asİ-yÜrEk* | 41 | 2,960 |
04-16-2008, Saat: 07:20 AM Son Yorum: GCLRNFNS |
|
Forumda Mac Hakinda Konusulmasi Ve Mac Konularini Kaldirilmasini Istiyorum! | BiRiciGim | 60 | 4,050 |
03-18-2008, Saat: 08:19 PM Son Yorum: MorciveT |
|
yardım istiyorum bıktınız ama | HIÇKIRIK | 14 | 1,197 |
12-29-2007, Saat: 11:43 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |