xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem msnde benle konusuorsun bıde 2 tane sohbet yerınde konusuorsun nsl yetıorsun masallah
ee ne yaparsın boşamı demişler hızlı yaşa genç öl mezarın yakışıklı olsun bende onu uyguluyom
Boş Muhabbetler
|
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem msnde benle konusuorsun bıde 2 tane sohbet yerınde konusuorsun nsl yetıorsun masallah ee ne yaparsın boşamı demişler hızlı yaşa genç öl mezarın yakışıklı olsun bende onu uyguluyom
10-27-2007, Saat: 02:40 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee ne yaparsın boşamı demişler hızlı yaşa genç öl mezarın yakışıklı olsun bende onu uyguluyomıı osaman aferım dwm et sen jackal beyi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adgye55 napıyorsun bakem ne olsun ya iş güç birde msnden gamzeyle sohbet ediyom
12-20-2007, Saat: 12:41 PM <
slm arkaaşlar nbr ne zamandır girmiyordum ben esra bu arada 15 yaşındayım bursadna katılıyom
12-20-2007, Saat: 02:15 PM <
aşık-esra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm arkaaşlar nbr ne zamandır girmiyordum ben esra bu arada 15 yaşındayım bursadna katılıyom Öyle bi yazmişsinki sanki yarışmaya katılıosun ÖnemLi Olan Yarışmaktı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|