Hayattaki en çok sevdigim insan...
Babam varlıgınla bana huzur mutluluk veren canımdna çok sevdigim babam kahramınım herşeyim tüm varolma sebebim vazgeçemicem tek adam babam sen sen benim babamsın benim canımsın sensizligi bi an bile düşmek istemiyorum sensiz yaşayamam hayatımın kahramanı mutlulugum babam....
İyiki iyiki benim babamsın iyiki beni terketmedin iyiki şu hayattaki sahte insanlarla Mücadele etmem için ellerimdentutuyosun babam iyiki yanımdasın sen benim babamsın benim babamm..sen benim güç kaynagımsın dayandıgım sıgındım güven duydugum limansın BABAMM
Bi sesiyle herşeyi yıkan herşeyi benim için gelecegim için her baba gibii gecesini gündüzüne katan babam
Babam beni sakın bırakma sensiz nefes alamam yere basamam ben sensiz yapamam baba ben daha küçügüm senin küçük aşkınım sakın beni bırakma babam sakın bırakma ellerimi hep tut sen bıraksan ben düşerim...
Bana dogruları gösteren sert görünüşlü ama pamuk gibi YÜREGİ olanbabam babam babam bu sözü söylemek okadar güzelki babam babacım sen benim herşeyimsin seni çok seviyorum babammmmmmmm
küçük aşkın hiç büyümicek tek seni sevicek seni sevicek babamm babammmmm
yazan:hilal