[yt]BW1B46kWF-0[/yt]
Bir Nehirki Ömrüm
|
yüreğiniz güzel ne denebilir ki insan?merak ettim şiiri okuyan kim?
teşekkürler...
12-24-2007, Saat: 12:22 AM <
Bir nehirki ömrüm , ömrüm artık uyusun .....
Sevg ...
12-24-2007, Saat: 01:53 AM <
Gercekten guzelmis..
Omrunuz nehir gibi berrak olsun..Yureginiz sevgi kafesinde tutsak kalsin... Harika gerçekten ..Bu başlığı görünce bu yazıyı hatırladım .. Tekrardan paylaşmak istedim ..Anladın sen O güzel yüreğin dert görmesin Firari .. Sevgi ve huzurla kal .. Sen Hiç Seni Sevdin mi?
Sen hiç seni sevdin mi? Özledin mi kendini? Adını andığında -titrek- kelimeler düştümü dilinden? Sensizliğin yalnızlığına -tek- başına katlandın mı hiç? Hasreti yüreğinde acıyı -bedeninde- adını dilinde hissettin mi ? Tek bir gülüşün için ömür boyu -ağlamayı- göze aldın mı hiç? Gözünden akan bir damla yaş için -dünyayı- yakacak cesareti buldun mu kendinde? Yanıbaşında olduğun halde aslında senden -çok uzakta- olduğunu anlayınca kahroldun mu hiç? Seni başkasıyla gördüğünde yüreğinden -kırmızı gözyaşları- akarken mutluluk rolü yaptın mı? Şişelerde kaybolduğun akşamlarda denize karşı o -iki kelimeyi- haykırabildin mi hiç? Aynaya her baktığında hayatını sana adamış -gönüllü- bir köle gördü mü gözlerin? Herkesin duymasından korkup -zifiri odalarda- hıçkırıklarını attın mı yüreğine? Sen yokken; gülü koparılmış bir diken, sabahı olmayan bir gece,-vuslatı-olmayan bir özlem olduğunu anladın mı? Sen varken; bin ömrün bir an’a bir damlanın bin -denize eşdeğer olduğunu farkettin mi? Peki Sen Hiç Seni Sevdin mi? Özledin mi Kendini? Sen Asla Seni Sevemezsin… ÇÜNKÜ SEN BEN DEÄžİLSİN….
12-26-2007, Saat: 10:52 AM <
Gerçekden çok hoş olmuş ve şarkıyada uymuş yazı . O güzel yüreğin dert görmesin güzel insan . Ömür bir nehirdir ama yürekdeki sevgi bir ömre bedeldir ....
Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi