evlerinin önü boyalı direk yeden yere vurdun seni felek her acıya dayanamaz bu yürek
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
12-27-2007, Saat: 10:09 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaldığımız yerden devam copy'emurat vazgeç artık kopya işinden emeğe saygı diom saygılar.....
evlerinin önü boyalı direk yeden yere vurdun seni felek her acıya dayanamaz bu yürek
tşkler hemşom saygılar
12-27-2007, Saat: 03:07 PM <
Kolay olmayacak elbet üzülecegim
Mutlaka bir iz birakacak Belkide çocuk gibi sana küsecegim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdigin esyalara Hatta belki aglayacagim Aci çektigim dogru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacagim Seni sevdigimi unut sevismelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaslandi gel zaman git zaman Ayrildigimizi unut yalnizliklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut
tşk ederim keskinbıcak
Kolay olmayacak elbet üzülecegim Mutlaka bir iz birakacak Belkide çocuk gibi sana küsecegim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdigin esyalara Hatta belki aglayacagim Aci çektigim dogru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacagim Seni sevdigimi unut sevismelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaslandi gel zaman git zaman Ayrildigimizi unut yalnizliklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut saygılar K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rica ederim Murat, çok naziksiniz efenim benim mahçup ediorsunuz saygılar
12-27-2007, Saat: 03:39 PM <
Ben unutmam, unutamam ayrılığı
Sen kapattım diyorsun o sayfaları Suçlu her kimse canım Tanrı affetsin Geri dönmem diyorsun, sensiz olur mu? Ben unutmam, unutamam ayrılığı Sen kapattım diyorsun o sayfaları Suçlu her kimse canım Tanrı affetsin Geri dönmem diyorsun, inan mutsuzum Kuşlara sordum bilemediler Yerini, yurdunu söylemediler Bu aşkta çare yok diyemediler Ben unuttum say, sen de unut
yeni bir copy daha tşkler
Ben unutmam, unutamam ayrılığı Sen kapattım diyorsun o sayfaları Suçlu her kimse canım Tanrı affetsin Geri dönmem diyorsun, sensiz olur mu? Ben unutmam, unutamam ayrılığı Sen kapattım diyorsun o sayfaları Suçlu her kimse canım Tanrı affetsin Geri dönmem diyorsun, inan mutsuzum Kuşlara sordum bilemediler Yerini, yurdunu söylemediler Bu aşkta çare yok diyemediler Ben unuttum say, sen de unut saygılar umarım sonunda bunun yüzünden uyarı almam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,637 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,245 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,282 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |