bak bunu bir yerden hatılıoarum ben Ferdi Babanın şarkısını andırıyo ama biraz değişik
yok bencil değilim arada bir eklerim
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
bak bunu bir yerden hatılıoarum ben Ferdi Babanın şarkısını andırıyo ama biraz değişik
12-27-2007, Saat: 04:33 PM <
gonlune dusmeden bir damla ates
kahredip kendini uzme arkadas ask aci saraptir kadehi dudaktir icersen izdiraptir goz yasin silinmez kiymetin bilinmez sonu bir ayriliktir basinda eserse bir deli ruzgar gezersin sonunda hep diyar diyar Evet bencilik konusundaki sozumu geri aldim.. Ekleme yapmissiniz..Tesekkurler ayrica devam...
rica ederim benim için zevkti
Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim Bekledim rüzgarlar esip geçtikçe Seni bana geri getirmedikçe Açıp ellerimi böyle her gece Doğmayan güneşten seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim
Ahım yerde kalmaz bunu sen de bil
Olmuşum yolunda eriyen kandil Siler gözyaşımı bir beyaz mendil Çaresiz dertlere düşürdün beni Koparıp göğsünden aldın kalbimi Aşkınla perişan ettin halimi Tanrım nasıl sevdim böyle zalimi Çaresiz dertlere düşürdün beni Açılmış koynunda goncalar güller Sana hayrandır öten bülbüller Uğrunda perişan seven gönüller Çaresiz dertlere düşürdün beni bunuda ekleyimde artık yeter sanırım
iide biz niye tüm şarkıyı yazıoruzki konu başlığı dinlediğiniz şarkıdan bir cümle
12-27-2007, Saat: 04:43 PM <
seni senden bile fazla sevmistim
ne yazik askimi anlayamadin gencligimi caldin sen su omrumun geriye donecek yol birakmadin birakmadin bende can birakmadin bir daha sevecek his birakmadin bana tutacagim dal birakmadin adin dudagimda isyanim simdi hayalin karsimda dusmanim simdi seni sevdigime pismanim simdi bir daha sevecek kalp birakmadin kime guvenirim bundan boyle ben sevip aldanmayi ogrendim senden bir aci intizar duser dilimden diyecek baska bir soz birakmadin bir ruzgar misali savrulup durdun butun umidimi yerlerde vurdun bana tutacagim dal birakmadin benim gecelerim artik uykusuz yuregim sayende oldu duygusuz neye yarar sanki pisman olmusuz bir daha sevecek his birakmadin adin dudagimda isyanim simdi hayalin karsimda dusmanim simdi seni sevdigime pismanim simdi bir daha sevecek kalp birakmadin Umarim diger uyelerI SIKMIYORUMDUR...
yok ya sanmam sıkılacaklarını sen devam et
ama bizde bir cümle yazsak sanırım ii olur
12-27-2007, Saat: 04:51 PM <
Tek cumle ile diger sozlerin guzellik ahengini bozmak istemeyisimden hepsini yazma geregi duymustum..
Eger her hangi bir sikayet varsa tabiki efendim ne demek dikkate almak borcumuz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,640 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,245 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,282 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |