canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin
ben yazdıklarımı kendimi düşünerek söylemedim ama olsun yinede dileklerin için sağol
hımm senin canın yanmış sanaldan herhalde ricaederim ne demek
Forum Aşkları !!! ( Hatırlatma )
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin hımm senin canın yanmış sanaldan herhalde ricaederim ne demek gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm senin canın yanmış sanaldan herhalde ricaederim ne demek yok Allah a şükür öle bişi olmadı
paylasımın için saol fırtına ama interneti sadece tanısma aracı olarak kullanıp bunu reele tasıyıp,birbirlerini tanımaları da mümkün dimi sonucta?
..TuuCe.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:paylasımın için saol fırtına ama interneti sadece tanısma aracı olarak kullanıp bunu reele tasıyıp,birbirlerini tanımaları da mümkün dimi sonucta? Firari abiden ince ben cevaplıyım tabiki mümkündür ben bunun canlı örneklerinide gördüm kaç kere hemde ve ne mutlu onlara
12-28-2007, Saat: 12:41 AM <
ercan abi tabi gördün asya hıııııı seni seni seni şaka abi
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok Allah a şükür öle bişi olmadıya tabe allahtan olmadı miley20: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan abi tabi gördün asya hıııııı seni seni seni şaka abi Sadece asıa mı acaba daha kac kız var böle sesnı senı ercan abı
evet serseri katılıyorum bu ercan varya gelmiş birde burda olmadı falan kimi kandırıyor acaba
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
chaussures adidas forum femme | Hungplomp | 1 | 207 |
04-03-2022, Saat: 05:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
Forum Aşkları !!! | Firari Fırtına | 76 | 8,037 |
07-31-2015, Saat: 11:24 AM Son Yorum: Beyaz |