bende ezgiysem yakalarim birgun seni murat abi
paparazzi !!!
|
12-28-2007, Saat: 03:49 PM <
FLASH FLASH FLASH !!!
BU NEDEMEK DOSTLUGUN BOYLESI GORULMEDI (!)
BUNA GERCEKTEN DOSTLUK ARKADASLIK DIYEBILIRMIYIZ AMA BIZ YINEDE ONUN ADINA CAGRI YAPIYORUZ PEMBE GEL NE OLURRRRRRR !!!! Serseri127 KaRTaL 5. Seviye Duygusuz Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Artık...Morg duvarları kadar soğuktur benim kalbim, acısız, hissiz ve duygusuz. Mesajlar: 8.940 Uye No:#5173 Tecrübe Puanı: 3386 Alıntı: yildiz_gozlum´isimli üyeden Alıntı sersi dedimki galiba uzun sureden sonra bu konu senle ayni sekilde gundeme geliosa gel ne olur die cagri yapan senmisin bu sefer uzun suredir gelmio ya o acdan anladin sen onu Tamam ıtıraf eıdyorum Belkı gelır dıye beklıyorum... Uzun suredır foruma sadece pembe gelır belkı dıye gırıyorum... Uzun suredır msn mı sadece pembe oldugu zaman acıyorum. yoksa kapatıyorum bır haftadır acmadım mesela yoksa forumda ayzmıyorum cıkıyorum... Bır haftadır her gun sana pembeyı soruyorum... oldumu sımdı.. ama bunun baska bısye le alkası yok.. __________________ ..SeYTaNa YaZDıM SoN AsKıMı..
Harbı Harbı nasıl bısıysın sen ....... Cııdı Cıddı yazdı yaaa
12-28-2007, Saat: 03:53 PM <
yazarim ben valla bilmem gokhancim sen sole artik
12-28-2007, Saat: 03:59 PM <
ben anlamıştım zaten yaaaa dırşşşşşşşş dırşşşşşşşşşş yeni bir aşk dırşşşşşşşşşş dırşşşşşşşş
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben anlamıştım zaten yaaaa dırşşşşşşşş dırşşşşşşşşşş yeni bir aşk dırşşşşşşşşşş dırşşşşşşşş Neyı anlaıdn olm Pembe bızım yegene kesık .. yegenden abskasını gözu görmuyo
12-28-2007, Saat: 04:02 PM <
atma simdi sizin yegen kimmis kizin dediokodusunu yapma
valla bak pembeye sorabılırsın ..... Gercı benım uc yegenede hasta oldu yaa neyse sonra bana dedıkı.. Sen bunalrın yanında .. hıcsın dedı ..... tıpım dıgılsın dedı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi