beni sevme zaten sapık..
yalan üstüne yalan mı olar..
yalan üstüne yalan mı olar..
Forum Aşkları !!! ( Hatırlatma )
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serseri gözlerin ne güzel senin öle lens mi orjinal mi canım benim Orgınal canum.. dogustan guzelım ben öle lensle makyajla ısım olmaz benım sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni sevme zaten sapık.. yok be güzelim ya seni seviyorum ben gerisi yalan bana mı inancan elaleme mi gel bakalım yaw hele bi sen Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Orgınal canum.. dogustan guzelım ben öle lensle makyajla ısım olmaz benım senin en çok bu doğallığını seviyorum zaten biliyormusun öle mükemmelsin ki ölüyorum sana
yazıkalr olsun sana ercan...
seninle konuşmamakla en doğru kararı almışım
12-28-2007, Saat: 04:09 PM <
ercan abi sırma saçlım keman kaşlım darbuka gözlüm abem 3. seviye bi el at beeee
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahaha şuandan itibaren sanal ortam da yalan oluyo tezine katılıyorum ahaha süpersin koptum gülmekten sanal ortamda ki aşklara inanmıyom ben artık ahahahaha canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin en çok bu doğallığını seviyorum zaten biliyormusun öle mükemmelsin kibırak ya...sanal sapıkı..ne işim olar senle ben senin bildiğin kızlardan değilim sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazıkalr olsun sana ercan... yoksam beni sevmiyormusun intihar ederim bak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
chaussures adidas forum femme | Hungplomp | 1 | 207 |
04-03-2022, Saat: 05:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
Forum Aşkları !!! | Firari Fırtına | 76 | 8,037 |
07-31-2015, Saat: 11:24 AM Son Yorum: Beyaz |