MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamamış olma ihtimalim yok dimi
yüsde sıfır nokta sıfırrrr kadarr yok janımm....::p:
KuŞ kOnUsUr KuŞ :)))
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamamış olma ihtimalim yok dimi yüsde sıfır nokta sıfırrrr kadarr yok janımm....::p:
12-29-2007, Saat: 10:44 PM <
Konuşur
Kadar Bu İçin Kuş Bir Salak Hangi hımmm....ben anlamadım yaw nasıl oluyo bu açıklarmısınız bana.... yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff esgicimmm hadi artık gülümseeee hepsi şakaydııı .... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konuşur sendemi bürütüssssss... aşkolsun yaa küstümmm ben sizeee.... kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bu kadar uğraştırmasaydın be bizi kısaca salak deyiverseydin sende uyanıksın falla akıl akıl peşine takılll... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüsde sıfır nokta sıfırrrr kadarr yok janımm....::p:o kdr zekiyim yani
12-29-2007, Saat: 10:48 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sendemi bürütüssssss... ama gerçektenden anlamadım atilla abi anlasam sormam demi....
12-29-2007, Saat: 10:50 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende uyanıksın falla akıl akıl peşine takılll... napıyıö ölüyorum yorgunluktan nöbette olduğumuma mı yanayım yoksa sayım yaptığımamı kafamı kaldıramıyorum ne yapayım birde kuşlar çıktı çik çik çik |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kuş konuşur kuş | bidely | 1 | 317 |
07-07-2009, Saat: 04:41 PM Son Yorum: PesmisT GirL |