çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi reklam yaptın GÜLŞEN AYRANCILIK balıkesir yolu üzeri 5. km. giderken sağda dönerken solda
forum içersinde reklam vermek yasaktır
... DeseM ne deRsiN???
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi reklam yaptın GÜLŞEN AYRANCILIK balıkesir yolu üzeri 5. km. giderken sağda dönerken solda forum içersinde reklam vermek yasaktır
ne reklamı be öle bi ltd.şti bile yok ayran da yok size hıh kaybettiniz hakkınızı
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne reklamı be öle bi ltd.şti bile yok ayran da yok size hıh kaybettiniz hakkınızı iide ben bişey yapmadımki Gökhan'a yok de bari beni onla bir tutamazsın demi
01-01-2008, Saat: 07:01 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne reklamı be öle bi ltd.şti bile yok ayran da yok size hıh kaybettiniz hakkınızıgörende mantı yapıyo sanacak 2 kaşık yoğurt biraz soğuk su tmm işte bende yaparım çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görende mantı yapıyo sanacak 2 kaşık yoğurt biraz soğuk su tmm işte bende yaparım ooo sen bu kadarını yapıyorsan mantıyıda yaparsın nan
ben mantüda açıyorum baklava bile yapıyorum hıh ben ii bi ev kızıyım çeyizimde hazır ama evde kaldım
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben mantüda açıyorum baklava bile yapıyorum hıh ben ii bi ev kızıyım çeyizimde hazır ama evde kaldım bir reklam izlediniz ilgililere duyrulur
01-01-2008, Saat: 07:05 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben mantüda açıyorum baklava bile yapıyorum hıh ben ii bi ev kızıyım çeyizimde hazır ama evde kaldımev demi kaldın ver msn bizim bi akraba var
forum içinde msn adresi vermek yasak bu tür alışverişleri ÖM yolu ile haledin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dersem.......Ne dersin? | lover | 40 | 1,707 |
04-06-2022, Saat: 10:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sana Aşkım Dese Sen Ne Dersin? | *Asİ-yÜrEk* | 1,723 | 40,711 |
08-08-2012, Saat: 11:51 PM Son Yorum: Av.bey |
|